A
ania19600
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 11
Witam serdecznie!! Pisze na forum bo juz nie wiwm gdzie szukać pomocy bardzo proszę niech ktoś dzieli mi pomocy. W 2013 roku wzielam pożyczkę w firmie prof i credit niestety bylam w takiej sytlacji ze bylam do tego zmuszona kwota udzielonego mi kredytu wynoaila 3600 a do splaty jest 10.000 tys początkowo wszystko byli w porządku do czasu gdy spoznialam się z rata zalegalam z platnoscia za 2 mięsiace. Przyjechal dobie do domu windykator z tej ze firmy i nakazal zaplaty 600 zl bo w przeciwnym razie umowa zostanie wypowiedziana więc splacilam to od tego czasu przyjeżdża co miesiąc po datę w wysokości 300zl staram się splacac regularnie. Ostatnio jednak otrzymalam pismo z sadu o wydanym nakazie splaty calosci 10tys oraz pokryciu kosztów sądowych w wysokości 2tys. Na dodatek gdy poinformowalam widykatora ze od dam sprawę do sadu powiedzial ze bez dobrego prawnika nie wygram. Zalamalo mnie to. Bardzo proszę o pomoc nie stać mnie na dobrego prawnika a tym bardziej na splate calosci tej kwoty czuje się bezsilna dodatkowo będąc i wplacajac raty w biurze kredytowym PAN poinformowal mnie ze mieli zamiar wypowiedzieć umowę ale wstrzymali się bo podjelam wspolprace proszę o pomoc
Malgosia
Malgosia