wplątany w korupcję

• Autor wątku Autor wątku rano
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rano

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
21
Witam
Mój narzeczony został aresztowany na 3 -mc, został wplątany w sprawy korupcyjne małego biura w którym pracował. Jego szefowa wcześniej widać przygotowała sobie grunt ponieważ jej do odpowiedzialności nie pociągnięto, mimo iż to jej konkubent a urzędnik państwowy robił w tym biurze przekręty.Mojemu narzeczonemu obecnie przedłużono areszt i obawiam się z racji tego jak sprawa się toczy i jakie podejście ma do tego sam prokurator że bedzie go tam trzymał do procesu który Bóg wie kiedy sie zacznie.Jesteśmy wszyscy załamani i zrozpaczeni nie wiemy co możemy jeszcze zrobić by mu pomóc, wszystkie dotychczasowe pisma zostały odrzucone. Martwię się o niego bo zaczyna mówić bardzo pesymistycznie o życiu.... jeśli wiecie co mam na myśli.

Proszę poradźcie co mam robić i gdzie uderzyć???
jakie są szanse że przy zblizającym się posiedzeniu sądu w sprawie tego przedłużenia że sąd przychyli sie do naszego wniosku???Myslałam żeby poruszyć sprawę w mediach bo najwyraźniej na prawo nie ma co liczyć:-(

W tej sprawie potrzebny jest dobry adwokat.

no właśnie nie wiem już gdzie takiego szukać.Mamy adwokata ale na razie nic nie udało mu się zdziałać bo prokuratura chyba trzyma go na dystans. Ponadto wydaje się nam że prokurator poszedł na jakiś układ z tą szefową i jej konkubentem. Więc chyba jesteśmy bezradni nawet mając świetnego adwokata:mad:krew mi się gotuje na to co się dzieje w polskim prawie

Powrót