D
dominikazg
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Jestem strona w postepowaniu o wydanie warunkow zabudowy dla biogazowni majacej znajdowac sie na sasiedniej dzialce.
Dostalam pismo z informacja i prosba o zajecie stanowiska- w pismie wymienione zalaczniki to
1, projekt decyzji
2,wniosek inwestra wraz z zalacznikami
zalaczniki wskazane w pismie nie zostaly dolaczone (przyszlo samo pismo)
czy powolujac sie na art 9 kpa mam prawo zadac przyslania zalacznikow do domu i wskazac ze projekt decyzji jest niezgodny z przepisami odbrebnymi ze wzgledu na powyzsze?
kolejna kwestia- chce zadac przeprowadzenia dowodu -czy moge prsic urzad o przesluchanie sasiadow????
czy moge proi urzad o to zeby dokonal np pomiarow natezenia halasuo ??
czy moge prosic urzad zeby udowodnil mi ze dzialanie (emisja smrodu, halas tip) biogazowni zamknie sie w obrebie dzialki na ktorej ma stanac bo tak deklaruje inwestor???
czy moge zadac od urzedu zeby zwrocil sie o zajecie stanowiska do inspektora sanitarego, urzedu ochrony srodowiska????
bede wdzieczna za wszelkie inne sugestie
Dostalam pismo z informacja i prosba o zajecie stanowiska- w pismie wymienione zalaczniki to
1, projekt decyzji
2,wniosek inwestra wraz z zalacznikami
zalaczniki wskazane w pismie nie zostaly dolaczone (przyszlo samo pismo)
czy powolujac sie na art 9 kpa mam prawo zadac przyslania zalacznikow do domu i wskazac ze projekt decyzji jest niezgodny z przepisami odbrebnymi ze wzgledu na powyzsze?
kolejna kwestia- chce zadac przeprowadzenia dowodu -czy moge prsic urzad o przesluchanie sasiadow????
czy moge proi urzad o to zeby dokonal np pomiarow natezenia halasuo ??
czy moge prosic urzad zeby udowodnil mi ze dzialanie (emisja smrodu, halas tip) biogazowni zamknie sie w obrebie dzialki na ktorej ma stanac bo tak deklaruje inwestor???
czy moge zadac od urzedu zeby zwrocil sie o zajecie stanowiska do inspektora sanitarego, urzedu ochrony srodowiska????
bede wdzieczna za wszelkie inne sugestie
Ostatnia edycja: