Najpierw wszedłem na stornie firmy (house), bo o tą firmę sie rozbija sprawa. Znalazłem maila i wyslalaem do siedziby informacje na temat sprawy. Nic to nie pomogło wiec postanowiłem zadzwonić do nich....Firma ARTMAN, która jest właścicielem Hausa, ma specjalna linie do takich spraw.
Moja rozmowa z panem wyglądała bardzo szybko, przedstawiłem, jaka sytuacja..
Pan z działu reklamacji, powiedział ze WYKAZ Z KONTA JEST SPOSOBEM NA ODNALEZIENIE W ICH PROGRAMIE DUPLIKATU PARAGONU I JEGO WYDRUKOWANIE< NA KTOREGO PODSTAWIE REKLAMACJA BEDZIE UZNANA....
Finał sprawy jest taki ze kazał mi sie udać do tego sklepu gdzie zakupiłem spodnie z wykazem transakcji z konta, na którego podstawie sprzedawca MA OBOWIAZEK ODNALEZIENIE DUPLIKATU PARAGONU I PRZYJECIE REKLAMWOANEGO PRODUKTU.....Jeżeli sprzedawca po raz kolejny odmówi mi przyjęcia reklamacji, wtedy mam się w sklepie skontaktować ponownie z firmą ARTMAN i podać imię nazwisko kierownika sklepu, raz nakazać mu zadzwonił do odpowiednich osoby w firmie ARTMAN, która dokładnie mu wyjaśni jak ma przyjąć tą reklamacje….SPRAWA ZAŁĄTWIONA POZYTYWNIE ….
Warto walczyć o swoje, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych…
Powodzenia, w razie pytań proszę pisać na maila…
SAm załatwilem sprawe i to z b.dobrym skutkiem...bo nawek kierownik ktory mi wczesniej odmowil przyjecia reklamacji zwrocil mi za przejeazd...PZDR