D
darekmanleski
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Prowadziłem jakis czas temu dzialanosc gospodarcza i zostały po niej wspomnienia. Złe wspomnienia. Ciagnie sie kilka spraw, ale jedna mnie dreczy. 5 lat Fundusz Porkura poprzez esąd uzyskał nakaz zapłaty na mnie za niezapłacone rachunki bodajze z tmobile. Dług miał zwiazek z prowadzeniem działanosci gospodarczej. Teraz sciga mnie komornik, ostatnio do zakładu pracy - nie do domu - przychodza pisma od komornika . Pierwsze ze odwiedzi mnie w domu - nie odwiedził - zostało przeze mnie odebrane.
W zeszłym tygodniu pod moja nieobecnosc kolega odebrał drugie pismo - ze mam przedstawic wykaz majatku w ciagu 2 tygodniu
kilka pytan
- czy jak tego nie odebrałem, tylko kolega ( do domu nic nie przyszło), to mam sie odzywac w tej sprawie?
- jak mam sie odzywac, to czy mam zastrzec ze długi sa zwiazane z prowadzeniem przedsiebiorstwa?
- mam wspolnote majatkowa z zone, która " nie maczaLa w tym palc/ow
Prosze o kilka rad w tej sprawie
W zeszłym tygodniu pod moja nieobecnosc kolega odebrał drugie pismo - ze mam przedstawic wykaz majatku w ciagu 2 tygodniu
kilka pytan
- czy jak tego nie odebrałem, tylko kolega ( do domu nic nie przyszło), to mam sie odzywac w tej sprawie?
- jak mam sie odzywac, to czy mam zastrzec ze długi sa zwiazane z prowadzeniem przedsiebiorstwa?
- mam wspolnote majatkowa z zone, która " nie maczaLa w tym palc/ow
Prosze o kilka rad w tej sprawie