L
loco1
SylwiaMala napisał:Gwarantem jest sieć T-mobile ponieważ sprzedała usługę z telefonem.
Taki wniosek nie musi być poprawny.
Pokaż warunki gwarancji. Kupiłaś jako konsument?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
SylwiaMala napisał:Gwarantem jest sieć T-mobile ponieważ sprzedała usługę z telefonem.
Pokaż to zgłoszenie reklamacyjne.w związku z tym oddałam telefon do salonu na gwarancję
jest zgodna z warunkami gwarancji. Ja ich nie znam, Ty ich nie znasz - zapytaj zatem o jej treść tego, kto je zna."Uprzejmie informuję, że w przypadku decyzji serwisu o wymianie na nowy aparat, nie ma obowiązku wymiany na ten sam model lub na model, który wskazuje Klient. Dlatego też wśród aktualnie dostępnych sprzedawca zaproponował Pani zamienniki zbliżone parametrami do uszkodzonego modelu. Proszę więc o ponowne rozpatrzenie propozycji i dokonanie wyboru.
Biorąc pod uwagę powyższe wyjaśnienie nie mogę pozytywnie odnieść się do Pani prośby o wymianę na konkretne podane przez Panią aparaty lub zwrot kosztów za telefon. "