Sam już nie wiem co mam robić. Właśnie mija rok od zawarcia umowy z PLAY a telefon już na siódmej reklamacji..... Cały czas te same usterki (gubi sieć, zawiesza się i wolno pracuje a niekiedy samoistnie wyłącza). 3 tyg. temu oddałem go salonu w którym podpisałem umowę i zażądałem wymiany na inny model bądź rozwiązania umowy. Wysłali go do serwisu Regenersis. Po kilku dniach poproszono abym dosłał pudełko i ładowarkę oraz zestaw słuchawkowy. Po jakimś czasie dzwoni do mnie kierownik stoiska z informacją, że telefon jest już u nich i czeka na odbiór. Pojechałem tam i ku mojemu zdziwieniu ujrzałem ten sam telefon z informacją, że zostało wgrane nowe oprogramowanie. Nie odebrałem telefonu, powiedziałem że mają go wysłać bezpośrednio do sieci P4 i tam to reklamować. Otrzymałem informację, że wymienią mi telefon na taki sam ale nowy. Ja już nie chcę tego telefonu, zawiódł mnie ten model. Nie chcę po raz kolejny bawić się w ustawienia i po jakimś czasie znowu to samo, bo jak tu myśleć inaczej skoro wcześniej też po reklamacji dostałem nowy aparat i też były problemy. Teraz czekam już tydzień i zero odpowiedzi. Nie wiem co mam robić..... Proszę o radę.