R
ruda33
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
znajomy jest w zakładzie karnym odsiedział 1 rok z 4 sprawy (270&1 do 273&1 włącznie)czyli falszersta dokumentów i wprowadzanie w błąd w celu osiagnięcia korzyści materialnych i tu konczy się moja znajomość tematu
.
Chodzi mi o to jak wygłąda sprawa wynajęcia adwokata, od czego mu się płaci?od godziny? za załatwienie jakiejś sprawy?za to że pójdzie na widzenie do niego Zeby coś z nim przedyskutować?i mniej więcej w przybliżeniu jakie to są koszta na początek?tak mniej więcej. I jeszcze jedno czy ktoś słyszał może o jakimś adwokacie?macie jakieś namiary bo przegladam te kancelarie i kompletnie nie mam pojęcia czym mam się kierować
Nie mam nikogo kto może mi pomóc .
prosze pomóżcie mi! Czas gra na moją niekorzyść a właściwie na jego
(((
Chodzi mi o to jak wygłąda sprawa wynajęcia adwokata, od czego mu się płaci?od godziny? za załatwienie jakiejś sprawy?za to że pójdzie na widzenie do niego Zeby coś z nim przedyskutować?i mniej więcej w przybliżeniu jakie to są koszta na początek?tak mniej więcej. I jeszcze jedno czy ktoś słyszał może o jakimś adwokacie?macie jakieś namiary bo przegladam te kancelarie i kompletnie nie mam pojęcia czym mam się kierować
prosze pomóżcie mi! Czas gra na moją niekorzyść a właściwie na jego