S
Sajmonis_SPI
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam ma pytanie jak wycofać się z kredytu konsolidacyjnego, który podpisałem 08.11.2016 r. Kredyt ten polegał na konsolidacji:
- Kredytu który miałem w tym banku
- dobraniu pełnej kwoty
- oraz spłaceniu zadłużenia na karcie kredytowej.
Dopiero po dokładnym wczytaniu się w dokumenty i obliczeniu zauważyłem że warunki kredytowania są niekorzystne. Chciałbym się wycofać z tej nowej umowy i wrócić do tych warunków przed podpisania - tak aby obwiązywał ten poprzedni kredyt a resztę zobowiązania oddam ze środków na koncie. Wszystkie operacje odbywaj się w jednym banku.
Czy bank może wszystko cofnąć tak aby był ten pierwszy kredyt aktualny??Oczywiście liczę się z jakimiś dodatkowymi kosztami.
Proszę o pomoc bo termin mija we wtorek.
Dziękuje
- Kredytu który miałem w tym banku
- dobraniu pełnej kwoty
- oraz spłaceniu zadłużenia na karcie kredytowej.
Dopiero po dokładnym wczytaniu się w dokumenty i obliczeniu zauważyłem że warunki kredytowania są niekorzystne. Chciałbym się wycofać z tej nowej umowy i wrócić do tych warunków przed podpisania - tak aby obwiązywał ten poprzedni kredyt a resztę zobowiązania oddam ze środków na koncie. Wszystkie operacje odbywaj się w jednym banku.
Czy bank może wszystko cofnąć tak aby był ten pierwszy kredyt aktualny??Oczywiście liczę się z jakimiś dodatkowymi kosztami.
Proszę o pomoc bo termin mija we wtorek.
Dziękuje