J
joker_wks
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
po kilku tygodniach otrzymałem wezwanie na komisariat drogówki na przesłuchanie wiec kiedy sie tam udałem postawiono mi zarzut iz wykonując manewr zmiany pasa ruchu nie ustąpiłem pierwszeństwa kierowcy bmw z czyzzm sie niezgodziłem do czego sie nieprzyznałem i sprawe poszła do sądu grodzkiego w olesnicy po paru tygodniach kolejne pismo iz wiekszośc świadków jest z wrocławia i sąd w oleśnicy przekazuje sprawe na wrocław i znowu cisza do dziś dziś w skrzynce pocztowej avizo więc marsz na poczte i odbieram a tu zong wyrok w imieniu rzeczypospolitej Polskiej bez udziału stron sprawa odbyła się zaocznie w dnio 18 stycznia 2006 zostałem uznany winnym zarzycanych mi czynów oraz skazany na kare grzywny w wysokości 200zł oraz koszta sądowe niby niewiele ale za co za niewinośc za układy kierowcy bmw z policja czegos nierozumie wiec prosze o pomoc niejestem majętnym człowiekiem wiem ze moge wnies sprzeciw ale mnie na to nie stac bo wszystko kosztuje czy jest jakas możliwośc aby sprawe ponownie rospatrzono tym razem powołując biegłego oraz przesłuchując świadków prosze o jakąś pomoc