G
Gina21
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
:!:Zostałam wyrzucona na ulicę w Anglii, pomimo tego,że czynsz był opłacany regularnie.Po powrocie z pracy zastałam rzeczy i meble na ulicy, a zamki w drzwiach były zmienione.Część rzeczy odebrałam dopiero po interwencji policji,która w niczym więcej mi nie pomogła.Kosztowne rzeczy zginęły, a inne uległy uszkodzeniu.Przeżyłam straszny miesiąc w bardzo trudnych warunkach.Po wielkich trudach udało się skontaktować z Advise Bureau, które skontaktowało mnie z biurem adwokackim.Nie otrzymałam żadnych środków finansowych na prowadzenie sprawy, ponieważ się okazało że za dużo zarabiam(najniższa krajowa stawka).
Czy mogę liczyć na pomoc państwa w uzyskaniu odszkodowania i ukarania landlorda, który potraktował mnie w sposób haniebny, dając odczuć że jestem jakby innej kategorii człowiekiem.Nie oddał bonda,ukradł złoto,zniszczył wiele rzeczy i skazał mnie na utrudnienia w pracy, bezsenne noce i nerwicę.
Mam zdjęcia oraz film nagrany telefonem komórkowym i umowę z landlordem jako dowód sprawy.Co mogę teraz zrobić?Proszę o radę.
Czy mogę liczyć na pomoc państwa w uzyskaniu odszkodowania i ukarania landlorda, który potraktował mnie w sposób haniebny, dając odczuć że jestem jakby innej kategorii człowiekiem.Nie oddał bonda,ukradł złoto,zniszczył wiele rzeczy i skazał mnie na utrudnienia w pracy, bezsenne noce i nerwicę.
Mam zdjęcia oraz film nagrany telefonem komórkowym i umowę z landlordem jako dowód sprawy.Co mogę teraz zrobić?Proszę o radę.