A
Ada710
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Nie bardzo wiem pod jaki dział "zaczepic" mój problem, zapytanie... więc założyłam nowy temat. chciałabym poradzic się.
Otóż...
znalzlam w internecie reklamujacej sie firmy (naprawa sprzetu typu mp4). Poszukuje wlasnie tego typu firmy, ktora podjelaby sie naprawy mojego sprzetu. Problem w tym, że firma miesci sie w zupenie innym woj, ok.100km od mojego miejsca zamieszkania. Nie jestem w stanie jechac tam. Chcialabym sprzet do naprawy wyslac poczta. Potem przelew za zaplate i takie tam.
ale boje sie o kilka rzeczy:
po pierwsze czy ta firma rzeczywiscie istnieje, czy to nie zadni oszusci
i czy mozna spisac jakas umowe (moze sie zdarzyc ze mp4 wysle i jej juz nigdy nie zobacze, nie odesla mi, itp)
PROSZę O RADę CO ZROBIC
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. moze byc rowniez w e-mailu.
Otóż...
znalzlam w internecie reklamujacej sie firmy (naprawa sprzetu typu mp4). Poszukuje wlasnie tego typu firmy, ktora podjelaby sie naprawy mojego sprzetu. Problem w tym, że firma miesci sie w zupenie innym woj, ok.100km od mojego miejsca zamieszkania. Nie jestem w stanie jechac tam. Chcialabym sprzet do naprawy wyslac poczta. Potem przelew za zaplate i takie tam.
ale boje sie o kilka rzeczy:
po pierwsze czy ta firma rzeczywiscie istnieje, czy to nie zadni oszusci
i czy mozna spisac jakas umowe (moze sie zdarzyc ze mp4 wysle i jej juz nigdy nie zobacze, nie odesla mi, itp)
PROSZę O RADę CO ZROBIC
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. moze byc rowniez w e-mailu.