M
marwika
kamell napisał:nataszi ......
Może Ci nażekający na hałas wzieliby się za jakąś robotę ?
A może Ci co pouczają innych, wzięliby się do nauki , jeżeli nie umieją poprawnie pisać:?:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kamell napisał:nataszi ......
Może Ci nażekający na hałas wzieliby się za jakąś robotę ?
kamell napisał:p a r a g r a f
Sam dobrze wiesz jako policjant, że prawo (wyrok sadowy) w takim przypadku wyrządzi więcej krzywdy niż pożytku.
Niech się wypowiedzą osoby którym te "wredne" dzieci (na przykład chore na ADHHD)przeszkadzają wzieliby te dzieci na chwilową opiekę od sąsiadki i pokazaliby ich rodzicom, że dzieci można by czymś zająć,żeby tak nie hałasowały.
A i jeszcze jedno co z dziećmi chorymi na ADHD? Obozy koncentracyjne czy specjalne kwatery dla takich rodzin?
marwika napisał:A może Ci co pouczają innych, wzięliby się do nauki , jeżeli nie umieją poprawnie pisać:?:
kamell napisał:Do nauki niech się wezmą Ci bezpłodni.
marwika napisał:Jasne, teraz co drugie dziecko ma ADHD....
Nie rozśmieszaj mnie.
To tak samo jak z tą osławioną już dyslekcją. Jak dzieciak nie chce się do nauki przyłożyć, to rodzice zanoszą zaświadczenia do szkoły.
Ekstra się przydaje przed egzaminami i klasówkami.
Człowieku! Czy ty na pewno wypowiadasz się na właściwym forum? Forum Radia Maryja znajduje się w innym miejscu! Pogoogluj trochę i nie spamuj tego forum takim syfem.kamell napisał:Wydaje mi się, że jest to spór osób niepłodnych zazdroszczących dzieci i tych obdarowanych przez Boga.
No popatrz jak Cię rozczaruję. Mam 4 letniego syna a nade mną znajdują się zwierzęta (przepraszam ale nie potrafię inaczej nazwać tych stworzeń) które nie dają mi żyćkamell napisał:Założę się że osoby skarżące się na hałas to osoby bezdzietne albo te których pociechy wyprowadziły się już z domu.
Różnica wieku między mną a moimi "szanownymi" sąsiadami to około 5 lat.kamell napisał:Zasada jest jedna:
Jeśli twój sąsiad nie należy do twojego pokolenia nigdy się nie dogadacie (tak do końca). Sprawdzona prawda. Macie po prostu inne wartości.
Fajnie masz. Też tak bym chciał. Ale nie rozmawiamy tu o cyborgach tylko o normalnych ludziach, których "strzał z armaty" potrafi obudzić.kamell napisał:Ale wiem to po sobie. Jak się przerobię w robocie to strzały z armaty mnie nie obudzą.
Zapieprzam 9 godzin dzienne z sobotami włącznie! To dla ciebie za mało?!kamell napisał:Może Ci nażekający na hałas wzieliby się za jakąś robotę?
kamell napisał:No bezzzzzzzzzzz urazy. Nieznam się na prawie i próbuję trochę nadrobić w inny sposób.![]()
kamell napisał:No tak jeden błąd na duży post.
Ja piszę i pilnuję i zabawiam 5 dzieciaków (dwójkę dzieci sąsiadów).
NaPohybel napisał:nade mną znajdują się zwierzęta (przepraszam ale nie potrafię inaczej nazwać tych stworzeń) które nie dają mi żyć