S
Struna*
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 68
Mogłabym Renato , ale dopiero w weekend, jak będę miała więcej wolnego czasu .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Struna* napisał:Mogłabym Renato , ale dopiero w weekend, jak będę miała więcej wolnego czasu .
renata620 napisał:Spoko, ja też teraz mam urwanie głowy, więc mi nawet bardziej odpowiada na weekendPozdrawiam.
malarz77 napisał:Witajcie. Długo nie pisałem. Dzieci w Polsce mogą hałasować jak chcą. Zostałem ukarany w sądzie za to że niesłusznie interweniowałem (2 razy) na policję.Chodziło że dorosłe osoby wraz z dziećmi skakały po drewnianej podłodze.Powiedziano mi przy odczytywaniu wyroku że dzieci mogą hałasować w Polsce i koniec.
malarz77 napisał:W sądzie policja wycofała się z zeznań, brakowało notatek itd.
malarz77 napisał:A jeżeli chodzi o dowody nagrania itp to nic nie pomaga.
kamerka, może być wielkości guzikaAndrzejkaa napisał:Mam tytułowy problem + gratis. Za zwrócenie uwagi dziecku i jego mamusi, teraz mam codziennie oplute drzwi lub wycieraczkę, papierki narzucane pod drzwiami, a każde przejście koło moich drzwi jest okazją by zadzwonić dzwonkiem i uciec.
Czasami będąc w domu słyszę jakieś szmery na wycieraczce i widzę, jak to dziecko pluje, a matka go odciąga, a gdy w tym samym momencie z krzykiem otwieram drzwi i pytam np. po co do mnie dzwoni albo pluje, to dziecko i matka mówią, że on nic nie robi przecież - oczywiście kłamiąc w żywe oczy. Szczerze mówiąc jestem załamana. Nie mam jak udowodnić czegoś takiego, nie wiem do kogo się zwrócić, a z nimi nie ma co rozmawiać. Oczywiście matka dziecka twierdzi, że ich prześladujemy i ucieka do mieszkania przy każdej próbie rozmowy...chyba czas spakować walizki...![]()
A kto ci takich bajek naopowiadał?łatwo podważyć takie nagranie