K
karinktonek
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 40
Witam, mam córeczkę w wieku 4 miesięcy, narzeczony czy jak ją zwała tak zwał , miejsza o większość . Mam z nią córeczkę żyjemy konfliktowo i nie z mojej winy ale miejsza o to... straciła kiedyś na dniach już jedną córeczkę z innym partnerem... Chciłabym wyjechać w trasę w europę (kierowca teraz już zawodowy) i twierdzi że jak wyjadę a jest już na etapie po apelacyjnym po złożonym wniosku o dozór elektroniczny. Jak wyjadę to będę miał 24 godziny na odbiór bo jak nie odbiorę to z racji tego że nikt nie będzię odebrać czyli jako ja ojciec w tym wypadku że pójdzie do jakiejś rodziny adopcyjnej a z tamtąd to ja wiem że ciężko będzię odzyskać. Ogólnie chodzi mi o to czy jak bym na piśmie złożył oświadczenie w razie czego nie wiem u notariusza czy co kolwiek... bo ja tu w Polsce nie widzę za bardzo chleba a zwłaszcza że tyle komornika ... a też siedzieć na tak zwanych 4 literach to też mi się nie widzi .Nie chcę na prawdę nie chcę siedzieć aż ją posadzą ale dobroć mojej córeczki i myśli że zabiorą moją córeczkę jak byłemu partnerowi do końca życia bym sobie nie darował