A
Armani85
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 773
Witam mam mały problem , 2 lata temu ktoś najprawodopodobniej włamał mi się na stare konto allegro nie używane od 2013 (może były partner , wspólnik) obecnie mam nowe od dłuższego czasu i zrobil zakupy jakieś z allegro pay buisness i oczywiście nie zapłacił , pisałem wtedy do allegro że to nie moje konto i nie moje zakupy ale odpisali że nie widzą problemu że to moje konto , pisałem też odpowiedzi na wezwania do zapłaty do wierzyciela tj Pragma go jakiś faktoring , niestety sprawa widze wylądowała w sądzie.
Złożyłem sprzeciw no i co teraz najlepiej zrobić , iść w zaparte że to nie moje zakupy ? w załącznikach do sprawy w zasadzie niema za dużo " dowodów " poza wezwaniami do zapłaty i roszczeniem za zakup allegro z podaniem mojego konta obecnego na którym niema takich zakupów.
Wiem ze dałem troche dupy nie zgłaszając tego wcześniej ale co teraz robić iść w zaparte w sądzie że nic nie kupowałem i na moim koncie nic takiego niema czy zaproponować jakąś ugode i zapłącić poprostu zobowiązanie ale bez prowizji i kosztów sądowych?
Złożyłem sprzeciw no i co teraz najlepiej zrobić , iść w zaparte że to nie moje zakupy ? w załącznikach do sprawy w zasadzie niema za dużo " dowodów " poza wezwaniami do zapłaty i roszczeniem za zakup allegro z podaniem mojego konta obecnego na którym niema takich zakupów.
Wiem ze dałem troche dupy nie zgłaszając tego wcześniej ale co teraz robić iść w zaparte w sądzie że nic nie kupowałem i na moim koncie nic takiego niema czy zaproponować jakąś ugode i zapłącić poprostu zobowiązanie ale bez prowizji i kosztów sądowych?