P
pawel4856
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Otóż moja sprawa z FW wyglada w ten sposob. Ktos w 2011 posłużył się moimi danymi osobowymi i podpisał umowę z firma telekomunikacyjną na wiadczenie usług telekomunikacyjnych. po 2 latach odezwała się do mnie FR getback z pytaniem czemu nie spłaccam długu pomimo wielokrotnych ich próśb. Otóż osoba która podpisała umowę podała jakich adres zupełnie mi nie znany i tam ta firma wysyłała monity o spłatę długu. Zgłosiłem na policję fat wyłudzenia danych osobowych i podrobienia podpisu na umowie. Było śledztwo, pobierane były ode mnie próbki pisma w celu ustalenia czy to faktycznie nie ja podpisałęm ta umowę. Sprawą zajmowała sie prokuratura. Dostałem niedawno z prokuratury pismo, że śledztwo zostało umożone z powodu nie wykrycia przestępcy. Skoro prokuratura nie wykryła przestępcy, więc wykluczyli również, że to ja mogłem podpisać umowę. PRóbki pisma badał grafolog. Wysłałem tej firmie ksero dokumentu z prokratury i napisałem również, że nie poczuwam się do spłąty długu, gdyż to nie ja podpisałem tą umowę. FW ciągle do mnie dzwoni.. Co mam jeszcze zrobić??