P
pjanik64
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
witam mam pytanie odnośnie zdarzenia które wydarzyło się w Niemczech a dokładniej w Berlinie.od4tego listopada pracowałem w firmie polskiej w delegacji na umowę zlecenie.9listopada wydarzył mi sie przykry incydent.otóz dostałem bardzo silnego bólu brzucha po którym wezwano pogotowie gdyz ból był tak niesamowity ze nie mogłem lezeć stać,siedzieć wiłem sie z bólu.przyjechało pogotowie i zabrano mnie do szpitala.zrobiono mi badania i lekarz zażyczył sobie ode mnie 150E za badania.nie miałem takiej kwoty.dałem tyle ile miałem czyli 50E po czym kazano mi opuscic szpital.wyniki miałem bardzo złe i pomimo leków różnego rodzaju mój stan się nie polepszył.mój prezes kontaktował sie z tym szpitalem i prosił o pomoć dla mnie.prosił o nr konta zeby móc wysłać kazdą kwote która podadzą jednak z nim tez nie chciano rozmawiać.była to godzina 4-ta w nocy i nie mozna było się skontaktować ze znajomym który ma auto.dopiero rano około godz 9tej podjechał i przewiózł mnie do szpitala do polski.lekarz od razu nakazał operacje.okazało się ze brakowało niewiele zebym już nie zył.okazało sie ze miałem wrzoda zołądka ostrego z prze dziurawieniem oraz ostry brzuch i ostre zapalenie otrzewnej.gdzie moge sie dowiedziec o jakies zadosc uczynienie bo nie mozna tak postępowac z ludzmi.gdzie sa jakies prawa?dziękuje za kazda podpowiedz