H
hipnoz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
Witam wszystkich. Potrzebuje pilnie pomocy w sprawie odzyskania prawa do jazdy na terenie Niemiec. 12 lat temu zatrzymano mi prawo jazdy za jazde w stanie nietrzezwosci. Otrzymalem wyrok zakazu jazdy i kare pieniezna, ktora uiscilem. Rok temu podzas kontroli policyjnej stwierdzono, ze nie mam prawa jezdzic poniewaz nie zrobilem tzw. MPU. W chwili obecnej zdalem ten test z wynikiem pozytywnym i dokumenty przedlozylem do stosonego Urzedu w Niemczech celem odzyskania prawa do jazdy. Do chwili obecnej a trwa to juz ponad miesiac, urzednicy nie chca mi zezwolic na jazde ciagle wymyslajac jakies problemy i odsylaja mnie z niczym. Najpierw chcieli potwierdzenie z Polski, ze tam nie mialem zatrzymanych uprawnien- dostarczylem im, teraz podwazaja moje badania przeprowadzone podczas MPU, bo nie podoba im sie, ze badania byly przeprowadzane z watroby, poniewaz jestem lysy i z wlosa nie mogli pobrac a nie widzieli potrzeby przeprowadzania u mnie badan z moczu. Dlaczego te urzedasy podwazaja badania przeprowadzone podczas MPU, czy maja takie prawo i czy moga mi nie zezwolic na jazde. Co mam robic! Z gory dziekuje za pomoc.