D
Dadi23
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Chodzi mi o ZK zamknięty oczywiście , a nie o zamki królewskie 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
rozowa0slomka napisał:To oni w każdej chwili mogą tam wejsc bez pukania ??
Proszę mnie poprawić, jeśli się mylę... Nie znalazłem w Kkw nic na temat widzeń intymnych/małżeńskich - więc ta kwestia nie jest uregulowana przez ustawodawcę. Nie chodzi tu również o żadną zasadność takich widzeń, a jedynie o możliwości lokalowe danego zakładu.malamiii napisał:Niestety zdania co do zasadności takich spotkań są w Polsce podzielone, mimo uwzględnienia takich widzeń przez ustawodawcę...
malamiii napisał:W polskim systemie prawnym możliwość skorzystania przez więźnia z oddzielnego pokoju jest formą nagrody - i jest ona uwzględniona.
malamiii napisał:Mają ograniczoną wolność ale nikt im nie może zabronić zaspokajania potrzeb![]()
jla napisał:Czy jest jakaś szansa, że go szybko przeniosą na inną cele.
jla napisał:Czy nie powinno być tak, że grypsujący są osobno?
jla napisał:i jeszcze jedno pytanie. czy muszę pisać nową prośbę o wpisanie mnie na listę odwiedzających czy ta zgoda z Potulic przechodzi też do Koronowa?