K
Katrinka988
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Ja a o co chciałaś zapytać?Esemka napisał:Witam,czy ktoś może jeździ na widzenia do Nysy z okolic Gòrnego Śląska?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja a o co chciałaś zapytać?Esemka napisał:Witam,czy ktoś może jeździ na widzenia do Nysy z okolic Gòrnego Śląska?
basen, jacuzzi, boisko do gry, hala sportowa, siłownia, kablówka , internet a jak ktoś jest grzeczny to mokre widzenia co dwa tygodnieCiawa01 napisał:chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej informacji z teraźniejszości O tym zk
jak ma takie możliwości ,,chcenia" to może lepiej jakiś hotel albo od razu na wolnosć po co tracić czas w ZK ?Ciawa01 napisał:mój partner chciałby się tam przenieść
a o tym pomyślał dopiero w ZK - przed osadzeniem sie nie dało ?Ciawa01 napisał:ukończyć szkole.
a tak już poważniej ...to co konkretnego interesuje kolor ścian czy co ?Ciawa01 napisał:Jak tam to wszystko wyglada?
Mozesz dzwonic codziennie pijac kawke.Nie ma szans i nigdy nie bedzie.Nie jestes w sanatorium.Drowser napisał:Witam czy ktoś posiada aktualne informacje jak wygląda sytuacja w Nysie a mianowicie ile razy można dzwonić w tygodniu po najnowszych zmianach w KK oraz czy jest szansa dla wyrokowców (Art.148 25lat) na otrzymanie przedterminowego warunkowego zwolnienia.
Za pomoc serdecznie dziękuje![]()