ZAKŁAD KARNY NYSA

• Autor wątku Autor wątku myszuś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Zakład karny nysa

Dzień dobry, czy ktoś ma aktualne info jak wyglada obecna sytuacja w Nysie odnośnie przepustek lub p2? Jak do tego podchodzą dla wyrokowcow? Mam na myśli osobę która ma już zaliczone 13/25. Z góry dziękuje za wszelkie info!!!

Witam chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej informacji z teraźniejszości O tym zk, mój partner chciałby się tam przenieść, ukończyć szkole. Jak tam to wszystko wyglada? Z góry dziękuję za pomoc

RE: Zakład karny nysa

Ciawa01 napisał:
chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej informacji z teraźniejszości O tym zk
basen, jacuzzi, boisko do gry, hala sportowa, siłownia, kablówka , internet a jak ktoś jest grzeczny to mokre widzenia co dwa tygodnie
Ciawa01 napisał:
mój partner chciałby się tam przenieść
jak ma takie możliwości ,,chcenia" to może lepiej jakiś hotel albo od razu na wolnosć po co tracić czas w ZK ?
Ciawa01 napisał:
ukończyć szkole.
a o tym pomyślał dopiero w ZK - przed osadzeniem sie nie dało ?
Ciawa01 napisał:
Jak tam to wszystko wyglada?
a tak już poważniej ...to co konkretnego interesuje kolor ścian czy co ?

Jeśli miałbym cokolwiek napisać to proponuję zadać jakieś konkretniejsze pytanie.

Cześć czy ktoś ma aktualne informacje jak wyglada obecna sytuacja w Nysie odnośnie przepustek lub p2? Jak do tego podchodzą dla wyrokowcow? Mam na myśli osobę która ma już zaliczone 14/25 jak wyglądają widzenia ? Czy są widzenia bezdozorowe ?bardzo proszę o jakiekolwiek informacje będę mega wdzięczna

Witam czy ktoś posiada aktualne informacje jak wygląda sytuacja w Nysie a mianowicie ile razy można dzwonić w tygodniu po najnowszych zmianach w KK oraz czy jest szansa dla wyrokowców (Art.148 25lat) na otrzymanie przedterminowego warunkowego zwolnienia.
Za pomoc serdecznie dziękuje :)

RE: Zakład karny nysa

Drowser napisał:
Witam czy ktoś posiada aktualne informacje jak wygląda sytuacja w Nysie a mianowicie ile razy można dzwonić w tygodniu po najnowszych zmianach w KK oraz czy jest szansa dla wyrokowców (Art.148 25lat) na otrzymanie przedterminowego warunkowego zwolnienia.
Za pomoc serdecznie dziękuje :)
Mozesz dzwonic codziennie pijac kawke.Nie ma szans i nigdy nie bedzie.Nie jestes w sanatorium.

Powrót