Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ok może jakoś dotre na tą wioche... :roll:
chyba ,że ktoś wybiera się tam w następny weekend.... :help:

a czy ktos wie z autopsji jak jest z gryspującymi?? słyszałam że jest ich tam troche ... ?!

przecież to jest ZK dla pierwszy raz osadzonych......

aa ha myślałam ,że jak pierwszy raz to nie grypsują.... :o

jeżeli mówi to znaczy,że zna ten zakład napiszcie mo coś więcej... :help:
Mojego przewieźli w tą srode i do tej pory nie zadzwonił nie wiem dlaczego ma karte przecież-czyżby mu nie pozwolili :?: :?:
I jak tam dojechać pociągiem do Bydgoszczy z W-wy a potem :?: :?: :?:

Nosferatu nie przeczytałaś uważnie całego wątku, a powinnaś.
Wcześniej podałam kilka ważnych informacji.

Do Potulic jedzie sie pociagiem do Bydgoszczy z Warszawy wyjeżdza ok.7 w Bydgoszczy jest przed11,trzeba pojechać na dworzec PKS autobusem nr.54 spod dworca i o 11:30jest PKS do Potulic.Po12 sie jest na miejscu.

trzeba poczekać na tel.od ukochanego.Tam czasami odrazu nie puszczają do tel.Czasami trzeba dogadać sie z klawiszem.Tam telefony sa co dwa dni.

Proszę nie pisać posta pod postem. W prawym górnym rogu jest opcja "zmień".

Nika
dzięki właśnie dzwonił :D :D :D w następnym tygodniu przenoszą go do Strzelewa...
a jak tam dojechać :?: :?: :?:

Cytat ze strony 2-giej tego wątku:

"Witam, dawno mnie tu nie było, wybaczcie, już odpowiadam na pytania.
Ja jeżdżę autem, ale spotkałam ostatnio babeczkę z W-wy (wracałyśmy już razem), która jeździła PKP do Bydgoszczy (4 h z W-wy). Spod dworca w Bydgoszczy są prywatne Busy, w kierunku na Nakło n/Notecią. Przystanek mają tuż przy ZK w Strzelewie - od Bydgoszczy 7 km. Tak, że nie jest najgorzej z połączeniami.
Jeśli chodzi o warunkowe, to po ostatniej wokandzie (w sierpniu) wyszło kilka osób, więc nie jest chyba źle. Mój S pracuje na zewnątrz, wożą ich do Bydgoszczy bez dozoru, mają więc namiastkę wolności."

oby jak najszybciej z tamtąd wyszli,.... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D

Mojego Skarba wywieźli do Potulic.. będę jeździła tam z Łodzi... połączenia napewno o niebo lepsze niż do ZK Czarne... ale napiszcie mi czy są tam takie prywatne busy z Bydgoszczy do Potulic w innych godzinach niż 11.30... i jeszcze jedno - do której godziny trzeba dać karteczkę na widzenie.. ??

[cytat="literka 21":3aqtjc7w] i jeszcze jedno - do której godziny trzeba dać karteczkę na widzenie.. ??[/cytat:3aqtjc7w]
Radzę do 12tej

[cytat="literka 21":2abatp5q]Mojego Skarba wywieźli do Potulic.. będę jeździła tam z Łodzi... połączenia napewno o niebo lepsze niż do ZK Czarne... ale napiszcie mi czy są tam takie prywatne busy z Bydgoszczy do Potulic w innych godzinach niż 11.30... i jeszcze jedno - do której godziny trzeba dać karteczkę na widzenie.. ??[/cytat:2abatp5q]

widzenia w Potulicach masz do godziny 16.30 w soboty i niedziele

06:35 4 F 06:45 4 F 09:15 4 F 11:30 4 U
12:00 4 F 12:45 4 U 13:40 4 F 14:30 4 U
15:25 4 U 16:00 4 F 17:15 4 U 21:40 4 U m
22:40 4 U m

idzenia w Potulicach są do16:30.Karteczke trzeba przynajmniej z godzinę wcześniej-półtorej wcześniej dać.Najlepiej tym PKS o 11:30 się tam wybrać.Bo póżniej w stronę powrotną jest problem,bo PKS 14:00,14:21,15:35 a pozniej dopiero przed19.

czy ktoś może mi powiedzieć jak jest w oddziale zewnętrznym na ul. Działkowej w Potulicach
a jak z dzwonieniem w zk Potulice na p2?

Przeniosłam i połączyłam posty - Moniak

Re:

[cytat="dżudi":gipf8bce][cytat:gipf8bce]
w Potulicach nie jest jeszcze tak źle-telefony co drugi dzień
[/cytat:gipf8bce][/cytat:gipf8bce]
A my mamy codziennie :lol:

A my mamy tylko dwa razy w tyg. bo z celi wypuszczają tylko 3 do telefonów, więc trzeba czekać na swoją kolejkę..

Mamy powązny problem z widzeniami... podobno w Potulicach na widzenie mozna wpisać najblizszą rodzinę... i tylko listę dyrektor zatwierdza z najbliższą rodziną... wcześniej bez problemu jeżdziłam na widzenia do innych Zk a teraz moj A. boi się że nie bede mogła jeżdzić bo dyrektor nie wyrazi zgody - bo nie jestem najblizszą rodziną.. mowił ze nawet z wpisaniem mamy ma problemy gdyż ma inne nazwisko niz on... tragedia... dziewczyny czy to prawda ?? Czy też miałyście z tym problem ???
Doradźcie, boję się że nie będziemy mogli się widywać... :( :( :( :( :(

chyba na półotwartym nie jest tak żle z tymi widzeniami ? Literka a twój A jest na p1 czy p2?

Powrót