Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Mojego P tez teraz przewiezli z Poznania do Potulic. A dowiedziałam sie jak pojechalam na widzenie bo wpisal mnie na liste osób. Czytalm gdzies na forum ze trzeba wyslac ksero dowodu, czy to prawda ?! Bo jak narazie to mój mi nic nie napisal.

Wiem. Juz bylam na rozmowie z zastepca dyrektora zakładu karnego. Udalo sie.... jestem na liscie widzen

Z-ca dyrektora jest ogólnie w porządku, a w stosunku do mnie to ma już anielską cierpliwość ha ha

Czyli rozumiem, ze jeździsz cały czas do Potulic ?! Jak tam wyglada zapisywanie czy wchodzi sie na ta poczekalnie i czeka przy okienku i mowi do kogo sie przyszlo ?! Tak.naprawde to ja nie wiem nic :-(

jeżeli chodzi o zarząd ZK Potulice, osobiście nie mogę niczego im zarzucić w porównaniu z innymi jednostkami i traktowaniem "interesantów"

Czy nadal na forum są osoby, które mogłyby się podzielić aktulnymi informacjami odnośnie zakładu w Potulicach?
Jak wygląda tam możliwość starania sie o warunkowe zwolnienie bądź przepustkę? ;)

Czy możecie podzielić się aktualnymi info odnośnie zk Potulice

Hej, na mam pytanie dotyczące widzenia, a dokładniej jak to się organizuje. Czy to ja mogę napisać wniosek o widzenie z chłopakiem, czy raczej on musi? Dodam że mamy dwu letniego syna. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Powrót