Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
:) A czy mogą wejść trzy osoby na widzenie?

Skazany i ukarany może odbywać widzenie z nie więcej niż dwoma osobami dorosłymi. Liczba osób niepełnoletnich nie podlega ograniczeniu

Skazany może się starać w nagrode o to żeby widzenie mógł mieć np z 3 osobami.Sama w takim uczestniczyłam ;)

W takim razie może się starać o zgodę na takie widzenie.

Ja też byłam kilka razy na takim widzonku w Potulicach

ale chodzi Wam o osoby pełnoletnie ? bo ja byłam na takim gdzie było 4 osoby ( 2 dorosłe i 2 dzieci)

HEJ MAM PYTANIE JSLI KOLEGA MIAŁ OPERACJE 2 LATA TEMU I MA DO DZISIAJ SRUBY W NODZE TO CZY JEST NA NORMALNYM ODDZIALE CZY tam gdzie kobiety i mężczyzni podlegają leczeniu szpitalnemu?i jesli tam to czy oni maja jakis kontakt bezposredni z kobietami czy jak to wtedy wyglada?

na pewno nie ma kontaktu z kobietami -nie martw się

no ale skoro sa tam razem to przeciez jest mozliwosc chyba zeby nawiazac kontakt czy wogole nie ma takiej opcji??

Ale może mieć np możliwość w ZK porozmawiać z kobietą wychowawcą, psycholog może być kobietą itp.

no ale skoro faceci sie kontaktuja ze soba to tam gdzie kobiety i mężczyzni podlegają leczeniu szpitalnemu chyba tez moga bo sa na jednym oddziale..jedzie ktos moze z was w week na widzenie do potulic?

Była na widzeniu dla trzech osób dorosłych.Na takie widzenie musi być zgoda dyrektora zk

nitka1982 napisał:
na pewno nie ma kontaktu z kobietami -nie martw się

Oczywiście, że może się nielegalnie skontaktować. Legalnie zresztą też.

no ale co tk normalnie moga rozmawiac ze soba?jak to wyglada w tym oddziale gdzie podlegaja leczeniu? prosze napisac czy ktos w week bedzie jechac do potulic na widzenie do kogos

Proszę przestać z uporem maniaka dopytywać się ciągle o to samo - raz wystarczy, ktoś pojedzie to się może odezwie (moderator)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
jadze chodzi o to ,czy sa razem ,np.w celi,bo nie są a to ,że legalnie czy nielegalnie się kontaktują to wiadomo:)

nitka1982 napisał:
a to ,że legalnie czy nielegalnie się kontaktują to wiadomo:)

To dlaczego wcześniej napisałaś, że nie mogą mieć kontaktu??!!??
I ja jakoś nie widzę, by jadze chodziło o pobyt w celi - ciągle dopytuje się o rozmawianie.

moze ja sprostuje:)nie chodzi mi o bycie w celi bo to oczywiste:)tylko wogole o kontakt min. rozmowe pisanie do siebie i wogole poznanie sie nie wiem nawet czy on przebywa tam na oddziale gdzie sie leczy to kolejne moje pytanie czy zanim trafił do aresztu sledczego miał operacje rok wczesniej po wypadku na noge i ma sruby miał miec wyjmowane jakos i trafił własnie do potulic czy waszym zdaniem jest na normalnym oddziale czy tam gdzie sa te baby...

nitka1982 napisał:
jadze chodzi o to ,czy sa razem ,np.w celi,

No i widzisz ... Nie o to jej chodzi. Aczkolwiek dalej nie wiem o co, bo odpowiedź na pytanie czy mogą ze sobą rozmawiać już dostała.

ale nie dostalam odp na pytanie w jakim oddziale waszym zdanim moze byc prosze czytac wyzej

Powrót