Zakład Karny w Potulicach i OZ Strzelewo

• Autor wątku Autor wątku uwiezionaznim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
aggula_cyt "ale czytałam jeszcze o ZK w Iławie tylko,że to bardzo daleko."

-dla ciebie daleko, dla innych blisko....Np może niektorzy osadzeni lub ich rodziny , mieszkaja w bloku na przeciwko ZK, albo pięć ulic dalej ...
:)

Witam,czy jedzie może ktoś jutro 24.03.do Strzelewa z Torunia samochodem?Bez problemu dołoże się do paliwa;)

hej wszystkim mojego przewiezli do potulic z torunia. w toruniupowiedzieli mi ze moj nie musi wpisywac mnie juz na liste odwiedzajacych bo juz jestem w systemie. czy to prawda? jedzie moze ktos 21.05 na widzenie z torunia?

Tak jest to prawda , ale dla pewności możesz zadzwonić do Potulic i zapytać czy jesteś na liście .

Dziewczyny a wiecie jak tam wygląda kwestia dzwonienia przez osadzonych i kiedy oni dostają listy?

mogę napisać tylko o P1- tel co drugi dzień w zależności od tego jak przydzielą albo w parzyste albo w nieparzyste dni, listy dostają po około tygodniu od daty wysłania, polecone idą w dwa dni :)

Czy jest ktos kto wie jak jest na P2? Moj jest tam od tygodnia i jeszcze sie nie odezwal...

na P2 telefon jest do bólu codziennie od rana do wieczora na ile mu wystarczy karty, listy nie są czytane ani cenzurowane on wysyłając zamyka je sam tak samo dostaje nie otwierane. Jak chcesz wiedzieć więcej pisz na prywatny.

Witam,
mój maż jest tam od dzis i chciałam sie zapytać czy bedzie ktoś jechal w czerwcu tam?:?:
jestem z okolic warszawy i z checią sie zabiore oczywiecie na paliwo dam.

Iza:

Die666 ja jade 15.06 do potulic o ile jeszcze bede mogla jestem z Torunia to nie wiem czy to cos Ci da ale zapraszam. :) moze mi ktos podpowiedziec czy istnieje mozliwosc porozmawiania z wychowawca przez telefon? No i czy jest mozliwe dopytanie jak sie czuje osadzony i tak generalnie o niego?

ja jade do Strzelewa 26 maja ,czy jedzie moze ktos z Torunia,na paliwo oczywiscie dam...

justynas221 napisał:
No i czy jest mozliwe dopytanie jak sie czuje osadzony

Jak się czuje, to możesz się spytać skazanego, jak do Ciebie zadzwoni i będzie chciał Ci o tym powiedzieć. Nie wyobrażam sobie, żeby wychowawca miał cały dzień wisieć na telefonie i odpowiadać na pytania żon, konkubin, kochanek, dzieci, rodziców, koleżanek i kolegów, jak się skazany czuje i czy mu pobyt w Zakładzie Karnym odpowiada.

justynas221 hej. Dzieki za odzew. :)
z Torunia to moze, moze tylko przemysle jescze kupa casu do 15.06. ale jesli bedziesz miala miejsce wolne to sie pisze. Co do tel. to skazany na P2 moze dzwonic do bolu i sam opisywac swoja sytuacje. Moj mimo grupy P2 jest na zamku (podobno brak miejsc) i z wychowawca nie ma praktycznie kontaktu ... czy mozna trzymac skazanego ponad poł roku na zamku mimo innej grupy?

Die666 zmienily mi siw plany i jade 09.06 jakbys chciala to zapraszam

hej.:)
tylko jak mozesz podaj mi o ktorej mniej wiecej bo musze pociag jakis dopasowac- moze maila podam die666@vp.pl , dzieki!
Iza

Witam. czy ktoś wie jak jest w Inowrocławiu w areszcie?pozdrawiam:(

Coś o inowrocławiu

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót