anusia_78
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 162
... telefon komórkowy.... pierwsze słyszę.... to jakieś plotki 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
elmaaa napisał:Czy ktoś wie jak jest w tym zakładzie z grupami? Doczytałam się że jest to zakład dla skazanych mężczyzn recydywistów penitencjarnych z oddziałem aresztu śledczego dla mężczyzn. Mój ma grupę R1 i czy w tym samym zakładzie są też R2 lub R3. Chodzi o to że gdyby występował o zmianę grupy na półotwartą to czy go zostawią w tym ZK czy wywiozą do innego.
elmaaa napisał:Masz racjęna widzonku wczoraj byłam i tez mi tak powiedział. A też takie ogólne pytanie co do tego ZK czy tu na zamku można podjąć pracę lub tez przyuczenie do zawodu? Czy w takich warunkach jest to nie możliwe?
asienka555 napisał:Andziorka zapewne na te rzeczy musi mieć talon, bez talonu nie masz co zawozić bo nie przyjmą.
Twój brat musi przesłać Wam go pocztą, jeżeli jest tymczasowo aresztowany to będzie to szło przez Prokuraturę.
Andziorka napisał:no właśnie ta osoba przez telefon powiedziała, żeby w poniedziałek przywieźć
Andziorka napisał:słyszałam tez, że w ZK w Siedlcach czesto zmieniają cele. Czy to prawda?