forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
Olga_l.l napisał:Czy jest ktoś kto ma jakiekolwiek informacje na ten temat?
Dyrektor ZK w Siedlcach. A dokładniej - podlegli mu funkcjonariusze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Olga_l.l napisał:Czy jest ktoś kto ma jakiekolwiek informacje na ten temat?
Olga_l.l napisał:Witam, przez przypadek trafiłam na to forum, nie znam go (jeszcze) więc nie bardzo wiem gdzie miałam napisać, jakby co proszę o przekierowanie do innego tematu
Mam pytania co do siedleckiego zk- piszę pracę magisterską na temat malarstwa w zakładach karnych. Wiem, że w innych więzieniach są organizowane wystawy, a nawet zajęcia plastyczne dla więźniów, nie mam natomiast żadnych informacji o Siedlcach. Ogólnie mam duży problem z tym tematem- brak literatury![]()
Czy jest ktoś kto ma jakiekolwiek informacje na ten temat? Oczywiście podejrzewam, że zajęcia takie nie istnieją, ale może ktoś z Was wie, że są jacyś więźniowie, którzy się tym zajmują dla siebie, czy sprzedają obrazy?
Bardzo proszę o pomoc bo jestem w duuuużej kropceZ góry dziękuję i pozdrawiam
anusia1993 napisał:Witam!
Mój chłopak został przeniesiony do Siedlec do Aresztu Śledczego i mam niedługo jechać na widzenie do niego bo już mam zgodę. Czy mógłby ktoś powiedzieć jak to jest i wytłumaczyć mniej więcej np. czy jak tam się pójdzie to oni prowadzą albo tłumaczą gdzie dalej iść itd?
anusia1993 napisał:Od 7:30 do 12 przyjmują wnioski o widzenie więc ja będę po 7 już tam chociaż mam daleko. A co tam będzie do wypełnienia? Mam zwieźć np. długopis swój kartkę czy coś? Pierwszy raz będę szła w takie miejsce i nic się na tym nie znam. Mam już zgodę na widzenie od organu.