Zakład Karny w Tarnowie

• Autor wątku Autor wątku wiolettaa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To wszystko to ja wiem , ale chodziło mi o konkretny dzień 3 maja bo to święto , no nic zadzwonie i zapytam . Dzięki za poświecony czas .

widzenia w ZK Tarnów sa udzielane tylko w dni ujete na stronie (link podrzucil forg), nie ma od tego odstepstw chocby nie wiem jakie swieto bylo;-)

Mh ale jakoś nie przekonuje mnie to, co napisał Łysy, bo jak to czytam to mam wrażenie, że po prostu bazuje na tym, co jest regułą w dni, w które świąt nie ma.

3 maja sa udzielane widzenia w zk w tarnowie, tak na przyszlosc jak by komus mialo to jeszcze pomoc.

kamcia i akte 3 maja nie ma widzen w zk Tarnów, przynajmniej w tym roku;-)
byle wczoraj i sie pytalem;-)

To dziwne bo ja też pytałam i mnie powiedziano , że są , pojade jutro i się przekonam ...

witam wszystkich. Mam 18lat i niedlugo mam plan wybrac sie na studia o kierunku " psychologia sadownicza" i chcialbym pracowac w ZK. Jezeli moglby ktos napisac mi troche wiecej na temat zycia w ZK to bylbym wdzieczny. Z gory dzieki pozdrawiam

Ale dlaczego akurat interesuje Cię życie w ZK w Tarnowie?

sam chciałbym pracować w tym zakładzie karnym i też ciekawy jestem jak wygląda atmosfera pomiędzy pracownikami, szczególnie na oddziale zewnętrznym, sprawa grypsujących, jak wielu ich jest oraz czy bardzo utrudniają pracę funkcjonariuszom, zastanawia mnie też czy pracują tam kobiety, czy sami mężczyźni:)

karolekk na samym zamku atmosfera jest raczej srednia, zwlaszcza przed planowana restrukturyzacja, ale juz na oz jest naprawde dobrze;-) inna robota, inne nastawienie;-)
pamietaj jednak ze nie przyjmujesz sie na oz, tylko do zk, a szanse ze bedziesz pracowal na polotworku sa szczerze powiedziawszy raczej marne
grypsujacych nie ma prawie w ogole, z reszta co to teraz za grypsera;-)
w ochronie kobiet nie ma, w innych dzialach owszem, i to coraz wiecej, w/g mnie niestety:-(
powodzenia w przyjeciu

Słyszałem, że bardzo ciężko się dostać, niektórzy podobno po kilka lat czekali zanim otrzymali odpowiedź, ale doszły mnie też słuchy, że funkcjonariusze są względem siebie dość przyjaźnie nastawieni, a co do kobiet, masz rację, kraty nie są zbyt twarzowe, lecz miło czasem zawiesić oko na gładkiej buźce:)

piszac o atmosferze nie mialem na mysli relacji f-sz - f-sz, ale f-sz - przelozony;-)
co do nastawienia innych do twojej osoby, to juz zalezy wylacznie od ciebie;-)
a na zawieszanie oczu na kimkolwiek poza os. to pracujac w ochronie raczej nie bedziesz mial za wiele czasu, chociaz w niektorych przypadkach warto;-)

relacje przełożony-podwładny nigdzie nie są najlepsze, a jeśli do tego dochodzą mundury i stopnie to jest jeszcze gorzej, a kompletna tragedia kiedy przychodzą praktykanci nie mający bladego pojęcia na temat zależności służbowej, mylący kaprala z kapitanem, wiem coś o tym bo teraz też mundur noszę, ale domyślam się, że praktykantów nie macie zbyt wielu, pewnie omijają pakę z daleka

ogolnie bym chcial wiedziec nie ze tylko w Tarnowie ale i w Potulicach Koronowie Wronkach Wloclawek Bydgoszcz

hej jestem tu nowa.
i mam pytanko .
mój luby przebywał w Aś w kielcach teraz jest w Tarnowie;/
wiem ,że podobno nie jest tam za wesoło.
ale chodzi mi głowie o widzienia..
w jakie dni i w jakich godzinach można go odwiedzić?
i czy też musi mnie wpisywać na liste odwiedzających tak jak to robił w AŚ..

Powrót