Zakład Karny w Uhercach

• Autor wątku Autor wątku ram
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie jest najgorzej, a to dlatego, że przystanek jest bliziutko ZK. Jest wiele ZK w Polsce, że od przystanku trzeba po kilka km iść do Zakładu Karnego

DaisyMadzia napisał:
aha:* dziex za pomoc. aj nie mam pojęcia co bedzie dalej. ale starać sie mozna zawsze. w pińczowie ajgorsze jest to ze nie dostaje sie wokand, tylko siedzi sie do tak zwanego "dzwona" o to mi najbardziej chodzi. wiadomo, lepiej dalej i krócej nizbliźej i dłuzej. cięzko mi jest bardzo bo nie wiem jak mu moge pomóc. ehh... źycie:(

Nie wiem co Ty mogłabyś tutaj pomóc.Faktycznie w Pińczowie bardzo mało osób wychodzi przed czasem, o Uhercach to już chyba tam legendy krążą :)Mój brat też tam jest i liczy na przeniesienie,ale nie jet to łatwe

Mój kolega jest w Uhercach i pracuje obecnie na magazynie . Mówi że nie jest najgorzej z wokandami . On co prawda jest po 3 ale każdy to indiwidualny przypadek :)

Witam ,
szukam szukam i znaleźć nie mogę , mam pytanie , czy ktoś z Was wie czy w Uhercach jest jakaś szkoła a jeśli tak to jaka??

z góry dzieki za podpowiedź .

skazani mają możliwość kształcenia się. Obecnie edukacja odbywa się na poziomie licealnym. pozdr...

Dzięki wielkie Akte , no szkoda z tego co widzę nie ma już szkoły w Uhercach .
No to nie wiem co ja teraz zrobię .

Witam Wszystkich!! Ciesze sie ze znalazlam to forum. Moj wariat od kilku dni odsiaduje w Uherce. Zostal dwa miesiace temu deportowany z uk najpierw przebywal w bialolece potem w rzeszowie a teraz jest w uhercach. 18 lipca ma komisje o wokande ale ktos mu nagadal ze jak byl deportowany i nie ma szans na wokande... Wyrok jest prawomocny na rok za kradziez z wlamaniem... jak to sie ma do tego czy kto moze mi pomoc??

Witam!!
Mój mąż został przewieziony do więzienia w Uherce Mineralne. Czy mógłby mi ktoś napisać jak tam jest? Bardzo się martwię. Mąż nie grypsuje, jak są tam traktowani nie grypsujący?:rolleyes:

Witam wszystkich Mam newsa: Od przyszłego tyg nie będzie można w paczkach podawać zupek chińskich.

iga.. nie zamartwiaj się Nie jest tam tak źle.. Traktowani są dobrze. napisz co konkretnie chciałabyś wiedzieć. pozdrr.

Boję się, że mu tam krzywdę zrobią. Dużo słyszałam o tym, że grypsujący znęcają się nad nie grypsującymi :rolleyes
I jeszcze jak na złość nie dzwonił

Nie dzowni bo widocznie nie ma karty;p

Widocznie źle słyszałaś... Mój tam siedzi pare miesięcy i nic na ten temat nie mówi pierwsze słysze, zapewne były lub są takie przypadki, ale raczej wątpie by to akurat twojego spotkało, u nas nie ma aż tak jak w filmach amerykańskich...

Nie martw sie, prędzej Ty sobie krzywde zrobisz takim zamartwianiem niz jemu tam kto kolwiek. Pozdrawiam

witam czy ktoś chciałby jechać w weekend na widzenie? mam 2 miejsca :) jade z okolic katowic.. pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Witam :) Widzę tutaj same stare informacje na temat ZK Uherce. Wie ktoś może jak tam teraz jest? Proszę o jakieś ogólne informacje na temat warunków tam, jedzenia, higieny, jak jest na widzeniach oraz czy łatwo tam o wyjście po połowie wyroku? Bo tak słyszałam... Z góry dziękuję :) PS. Za jakieś dodatkowe informacje prócz tych byłabym wdzięczna :)

Ja byłam w niedziele u mojego meza na widzeniu. pierwszy raz myslalam ze bedzie gorzej ale okazalo sie ze nie jest tam tak zle. Ma wyrok 2 lata i 4 miesiace, juz minelo 2 miesiace. i rowniez bedzie sie staral o przedterminowe warunkowe zwolnienie.Ale jeszcze troche trzeba poczekac. Wszyscy sa zadbani,ogoleni,wykompani. jedzenie dobre. moje widzenie trwalo tylko godz. ma jeszcze 2 godz do wykorzystania w tym miesiacu.

witam mam takie pytanie,czy ktos jedzie na widzenie w najbliższym czasie do Uhercy z Okolic Łodzi albo mógłby zabrać mnie po drodze bardzo bym była wdzięczna ;) ;) mogłabym też dojechać do miasta z którego wyruszacie ;)

przykro mi ale ja mieszkam w Przemyślu i to jest ok 70km do Uherce, wiec łodź o wiele dalej

marha do Przemyśla jedzie PKS przez Łódź, w Przemyślu jest o godz. 11.40 i stamtad możesz próbować dalej.

Ja bym bardziej kierowała się w stronę Sanoka. Z Sanoka bardzo łatwo dojechać do Uherc. Jak już znajdziesz się w Sanoku wsiadasz do autobusu w kierunku Ustrzyk Dolnych, albo ewentualnie Ustrzyk Górnych (ale jadąc w stronę tych Górnych musisz pytać czy przez Uherce)

Zobacz sobie to PKS Lodz sp. z o.o.

jak ja bede jechac z Przemysla to dam znac.bede miec napewno 1 miejsce wolne. Jak na razie to bylam 1 sierpnia moze za tydz pojade znowu.Szkoda ze moj ma tylko 3 godz w miesiacu:roll::roll:

Powrót