Zakład Karny w Wojkowicach

• Autor wątku Autor wątku atinanifareska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a jeszcze jedno co ile można dostać bez dozorowe?

jak jest na p3 to mamy cały czas a na p2 to moja koleżanka ma raz w miesiącu

No ja jak tam jeździłam to miałam widzenia w środę i byłam tam tak ok 11.30 i zawsze mało ludzi było i krótko czekałam

a co do dojazdu z Katowic to wejdź na kzk gop i tam sprawdź bo wiem ze tam jeździ jakiś autobus z Katowic tylko nie pamiętam jaki i z którego miejsca ja jeździłam tak że do sosnowca dojeżdżałam a z urzędu miejskiego jeździ 100 i 88 praktycznie co godzinę i tak samo jest z Wojkowic co godzinę i taki autobus jedzie dosłownie godzinę trochę dużo no ale nie miałam innego połączenia

no z Katowic jest autobus ale ja jeżdzę z Chorzowa i mam bliżej jechać do Bytomia i póżniej pół godzinki stamtąd na Wojkowice:)

No ja naprzyklad z chorzowa na bytom jade 830 a potem 99 do wojkowic

no z Bytomia to już dużo autobusów jedzie do Wojkowic Ja jadę tym co na niego zdąrzę:)pozdrawiam.

mam jerszcze jedno pytanie..czy w wojkowicach jest terapia dla osób uzależnionych od srodków oduzajacych?? bo wiem że jest od alkoholu a od tego jest??

no ja też wiem że od alkoholu jest ale od tych srodków to nie słyszałam:rolleyes:

a jak jest z dzwonieniem,mozna dzwonic codziennie??

tak mój dzwoni codziennie na p2 jak był to były kolejki do telefonu a teraz jak jest na p3 to normalnie dzwoni.

moj P jest na P2 i dzwoni kilka razy dziennie i jest na tym leczeniu narkotykowo alkocholowym podo9bno jak sie idzie na ten"odwyk" to latwiej stanac na wokande no moj juz w maju staje a co pisalam wczesniej o tej nowej ustawie co mozna wyjsc po polowie to jest ona juz od 6 czerwca bo od nowego roku beda juz te arezszty domowe z tymi branzoletkami smiesznymi:)

bedeczekala-mogla bys podac co to za ustawa i kiedy weszla a zycie

ta ustawa jeszcez nie weszala w zycie dopiero od 6 czerwca bylam wczoraj na widzeniu i wszyscy o tym gadali i sie cieszyli

bedeczekala ale jest na akloholowym czy na narkotykowym bo mi chodzi konkretnie o narkotykowe bo alkoholowie wiem ze jest na pewno

nie ma za co
musimy sie wspierac hehhe

Powrót