Zakład Karny w Wojkowicach

• Autor wątku Autor wątku atinanifareska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a to od narkotyków też jest????no to dobrze że dwa w jednym:)pozdrawiam.

na stronce sw pisze ze jest tylko alkoholowa...ale mam nadzieje ze jest tak jak mowi bedeczekala

no mój chodzi tylko na alkoholowa o narkotykowej nie słyszałąm ale jutro jadę to zapytam

no moj P tak mi powiedzial przez telefon ze jest na leczeniu alkocholowo narkotykowym ze ta sesja trwa 4 razy w miesiacu czy cos takiego

magducha była bym bardzo wdzieczna jakbys sie dowiedziala tak na 100%

witam no to dowiedziałam się jest tam też i od srodków odurzających

:D to swietnie!!!bo moj na dniach ma byc tam przewieziony :-D:-Da juz sie zaczelam martwic ze bede musiala jezdzic do wroclawia....dziekuje Ci bardzo:-D

dzwoniłam dzisiaj do Wojkowic i nie ma tam terapii od srodkow odurzajacych:rolleyes:

no to ja niewiem o co chodzi:mad: gadają że zależy od grupy!!!:-x

jest napewmo moj P chodzi na alkocholowo narkotykowe pytalam go przez tel musieli cie oklamac po to sa pospoilite ......;)a ja mam pytanie czy ma ktoras z was w domu ta prosbe o widzenie co trzeba tam zawsze wypisywac bo to jest męczące jak wszyscy przepisuja ta z gabloty na moich plecach:):):)

Proszę nie używać obraźliwych określeń. Nie tylko kobiety więźniów zaglądają na to forum. - M

Ostatnią edycję dokonał moderator:
chodzi Ci o wzor tak bo jak tak to prosze
zawsze lepiej jest sobie w domu napisac :)

u góry w lewym rogu
imie nazwisko
adres
nr dowodu

z prawej

wojkowice data

'do dyrektora zakladu karnego w wojkowicach'

prosba

zwracam sie z uprzejma prosba do dyrektora zakladu karnego w wojkowicach o zezwolenie na widzenie ze skazanym imie nazwisko synem imie nazwisko

podpis

no wielkie dzieki wlasnie wiem ze lepiej w domu napisac a zawsze zapomne zrobic sobie sciage jak juz tam jestem pozdrawiam

sillesia01 -a on jest na sledczym czy na ZK bo moze to zalezy ale na zk napewno jest

on teraz jest na śledczym w katowicach ale jest skazany juz tylko tymczasowo tam przebywa...na dnaiach ma byc przewieziony do zk wojkowice na p2 a pod koniec czerwca do gorzowa wielkopolskego bo tam jest ta terapia narkotykowa:rolleyes:

ja dzwonilam do wojkowic i polaczono mnie z oddziałem terapii i babka powiedziala ze nie ma tu terapii od srodkow odurzajacych:roll:

Proszę używać opcji "edytuj". Połączyłam posty. -M

Ostatnią edycję dokonał moderator:
to musiala cie oklamac naprawde jest moj jest na p2 i taka terapie ma ona jest polaczona z alkocholowa tez byl na katowicach a teraz meczy sie tam

bardzo bym chciala zeby bylo tak jak mowisz..jak juz tam bedzie to sie okarze...bo do gorzowa 9godz w jedna strone!:(

pochodzę z tych stron i niestety silesia01 to jest daleko:( nie życzę Ci żebyś musiała tam jeżdzić

Powrót