Zakład Karny w Wojkowicach

• Autor wątku Autor wątku atinanifareska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
no on jest zameldowany wlasnie w tych okolicach dlatego pewnie wybrali ten zaklad ale bedziemy sie starac o wroclaw jak z tymi wojkowicami okarze sie ze nie ma...bo do tego wszystkiego jestem w drugim miesiacu ciąży:rolleyes:

bedzie dobrze napewno tam bedzie no moj P by przeciesz se tego nie wymyslil mowie ci jak jest to jest:)jutro mam widzenie to zapytam ale na bank jest;)

jest jest kobitki bo mój też na to chodzi:)

:wow: wierze wam ale nie chce sie cieszyc a potem zawiesc

nie zawiedziesz sie bo jest heheheh

no tak my o tym wiemy bi łobuzy nasze tam chodzą ;)

dziewczyny czy to prawda ze w wojkowicach ludzie podkladaja sobie swinie np. dosypuja narkotyki itp zeby ktos nie dostal przepustki i ze ogolnie ludzie z poza śląska maja przechlapane tam?

to nie tylko tak jest w Wojkowicach, ja znam przypadki z innych zk - gdzie takie sytuacje niestety są na porządku dziennym!:x

pewnie że tam tak jest !!!!! ale że z poza ślaska mają żle to tak tam nie jest ale świństwa robią co nie którzy

To chyba ustrzec się nie da i jak Ci będą chcieli zrobić świństwo to i tak zrobią i to nie tylko w więzieniu

Ale chyba jedynie trzeba być w porządku w stosunku do innych

no to zależy mój ma takiego sobie ponoć ma dużo skazanych na głowie i dlatego tak się zachowuję czyli jest troszkę zlewający:rolleyes:no ale jeżeli chodzi o rozmowę na żywo to było nieżle może tylko uspokajał:o

moj P naprzyklad ma dwuch wychowawcow jeden podobno bardzo w porzadku da sie pogadac a do drugiego lepiej nie podchodzic:evil:

jezeli dwie osoby na widzenie to pod moja prosba ta druga osoba tez musi prosbe napisac
czy tylko dane

masz napisac pod spodem OSOBA TOWARZYSZACA i jej dane

Ej mam jeszcze takie pytanie ponieważ moj chłopak jest w AŚ
to jak pisze do niego listy to mam adresowac na adres i pisac
zakład karny czy pisac Areszt Śledzcy czy to nie ma znaczenia ?

A siedzi w AŚ Wojkowice? Bo jak tak to na 100% masz napisać że to Areszt Śledczy bo jak mój tam przez chwile siedział na AŚ bo mu grupe zmieniali to kazał mi pisać że to AŚ bo tak jest osobne wejście w ogóle do AŚ i do zwykłego ZK

oks wielkie dzięki no własnie on jest na AŚ a ogólnie to jakie są tam warunki jest rygor ?

Powrót