Zakład Karny w Wojkowicach

• Autor wątku Autor wątku atinanifareska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Lista odwiedzających jedzie w transport razem z osadzonym więc jeśli byłeś na liście, to nie będzie problemu!

Jednak w Wojkowicach często zdarza się tak, że Dyrektor odmawia wpisania kogoś na listę, mojemu M. odmówiono wpisania mojego Brata:o

czyli moga poprostu mnie usunac z listy tak?? ale jednak jezeli bylem u niego na widzeniach to chyba powinni mnie zostawic martwie sie bo wtedy by zostal sam a tego ja niechce

adzius_2010 tlumacze wlasnie, ze lista jedzie razem z osadzonym wiec jesli na niej jestes, to nie bedzie problemu, moja notka dotyczyla ewentualnego wpisania kogos dodatkowego na liste widzen:D

no to sie juz ciesze czyli jezeli go przewioza w poniedzialek on ma nazwisko na litere K czyli we wtorek ma odwiedziny czyli juz moge jechac ?? bylo by pieknie ale czy nie za pieknie??. jeszcze w bielsku mnial za odsniezanie nagrode dodatkowe widzenie to w Wojowicach jest to dalej aktualne tak??

adzius_2010 proponuję zadzwonić do ZK (0-32-2961600/0-32-2961613) i zapytać, czy jest już w danym miejscu;)

sadze ze nie powiedza oni zawsze sie tlumacza ochrona danych osobowych (na tym forum nie obrażamy funkcjonariuszy) jak tam jest z telefonowaniem?? maja wyznaczone dni tak jak w bielsku czy codziennie oczywisce odzial zamkniety

Ostatnią edycję dokonał moderator:
niewiem jakiego obrazliwego słowa uzyłem ale obiecuje sie poprawic z tego konta. tak wiec jezeli ktos moze odpowiedziec jak wyglada sprawa z telefonami na odziale zamknietym bo do tej pory był w AŚ na zasadzie ZK w Bielsku Białej i dzwonił 3 razy w tygodniu średnio po 6 minut żeby nie było nie jasnosci pytam o odział zamnkiety nie półotwarty czy otwarty dziekuje

Dzień dobry mojego syna zamkneli do Wojkowic martwie sie bo jeszcze nie zadzwonił ani nic czy może mi ktos powiedzieć jak tam wyglada telefonowanie syn jest na odziale zamkniętym tyle mi powiedzieli dziekuje ps:chodzi mi o dni w kturych moga wykonywać telefony

Droga pani, to zależy, czy zamknęli Go w Zakładzie Karnym, czy w Areszcie Śledczym. W Wojkowicach jest jedno i drugie. Jeśli w ZK, to chyba mają wydzielone dni na telefon, a w AS nie dzwoni się wcale:o

no w zakładzie karnym przebywa a czy ktoś z was morze mi te dni podać zebym była spokojniejsza bo siedze jak na szpilkach

zerosix myślę, że nikt z Nas nie będzie w stanie tego zrobić, ponieważ to jest wewnętrzny porządek i wiedzą o tym osadzeni. Niestety nie pozostaje nic innego jak czekać... Jeśli Syn posiada kartę, to na pewno zadzwoni, cierpliwości :ok:

jestem załamana tak ma karty ale te czekanie jest najgorsze myslałam że dziś zadzwoni a tu niestety i tak mam czekać aż do widzenia kture mam za tydzień we wtorek nawet płakać mi się nie chce już tak skonana jestem ale dziekuje ci za odpowiedz

Dzwoniłam teraz no i juz co nie co wiem telefony mają do 22 czynne ale teraz pytanie czy na odziale zamkniętym o ludzie co za sytuacja proszę mi wierzyć co ja przeżywam

nie zdążyłam edytować. A może mi ktos powiedzieć jak to jest na dziale zamkniętym?? jak to wygląda i czy potrzebnie się zamartwiam jestem zielona w tych sprawach a dopiero za tydzień mam widzenie

Odp na pytanie o widzenia bez dozoru. Po raz któryś mogłabym odsyłać do strony sw ale opiszę to tutaj, są bowiem dwa rodzaje widzeń, jedno bez dozorowe poza terenem ZK w czasie nie przekraczającym 30 h, a druga możliwość to widzenie bez osoby dozorującej, które odbywa się w soboty (wszystko na stronie o Wojkowicach) w ogólnej sali widzeń z tą różnicą, że na sali nie ma strażnika, kiedy kończy się czas widzenia wchodzi i informuje o tym resztę :D

no to może ma ktoś z tego forum swoją połówke lub inną bliską osobe w Wojkowicach na zamku i może sie dowiedzieć jak tam wygląda sprawa z telefonami dokładnie w jakie dni mogą dzwonić

mój syn dziś do mnie dzwonił powiedział że tam jest jeden wielki syf brud i ubustwo jak za komuny tak to nazwał z telefonami niema regóły jak się doprosisz to dostaniesz jak nie to nie ja osobiscie dzwoniłam od poniedziałku i dziś mu w końcu pozwolili nie wyobrażam sobie tego zkładu ale niestety moje obawy wzrosły

zerosix Twój syn jest na "zamku" czy na półotwartym?

jak na odziale zamkniętym wyglądają widzenia pleksa czy może po prostu przez kratę?? nie chcę się zdziwić bo pleksa dziwnie mi się kojarzy

leczy sie psychiatrynie bo musi czy sciemnia ?
wydaje mi sie ze za pleksa dostaja widzenia skazani, ktorzy narobili przypalu i to jest kara, a tak to normalnie stolik

Powrót