Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
wiesz monia jest tez tak ze Ty jestes zona, a Twoj jest tam na karnym w zasadzie,ale pogadam z tym moim Nieszczesciem :)( to bylo pieszczotliwie ) niech tez cos kombinuje :)
nie mozna wnosic zdj na biala zadnych , jest rozporzadzenie od dyrektoara.

Wie ktoś może jaki jest nr telefonu do Marka Kańskiego dyrektora ZK Bialołęka?

ja zadzwonilabym na Rakowiecka, zapytac :)
niesamowicie wkurzylam sie tym ze nie mozna wnosic zdj , podobno weszlo takie zarzadzenie od dyrektora, bo jakas kobieta napisala skarge na 3 str , ze nie pozwolili jej wniesc plakatu...

Na Ciupagi, nie na Rakowiecką :D
To jest numer do Zk 022 321 76 01/022 3217357
Jak zadzwonisz to poproś o rozmowę z dyrektorem i wtedy Cię połączą, jak będą mogli.

pod warunkiem że chodzi o Z.K a nie AŚ bo w AŚ napewno nie połacza z dyrektorem, tylko trzeba przyjechac na rozmowe osobiście

[cytat="Moniak":2c6oqcs1]Na Ciupagi, nie na Rakowiecką :D
To jest numer do Zk 022 321 76 01/022 3217357
Jak zadzwonisz to poproś o rozmowę z dyrektorem i wtedy Cię połączą, jak będą mogli.[/cytat:2c6oqcs1]
chodzilo mi o to ze na Rakowieckiej jest Centralny Zarząd Służby Więziennej i tam mogliby udzielic informacji :)

Witam mam pytanko czy jesli mój mąż przebywa w zk w białołęce i w środe chcę iść na widzenie czy mogę isć z córką 4 latka to jego córka i moja czy wpuszcza mnie z dzieckiem? :(

Pamiętam, że niektórzy przychodzili z aktem urodzenia dziecka - ale nie na Białołękę - więc może w razie czego warto wziąć go ze sobą...

:) dziekuję Monika R za odpowiedz a masz tam kogoś? kto siedzi tam bo mój mąż poszedł na 3 miesiące za niespłacenie kary pieniężnej i w ogóle to teraz w poniedziałek go zamkneli tam i jak najlepiej tam jechać o której żeby sie dostać jak najszybciej na widzenie bo od tego dnia to nie mam z nim kontaktu żadnego i czy można wziąć mu jakąś bieliznę chociaż? bo dzwoniłam ale nikt nie odbiera tam tel :what: i nie wiem jak to jest że nie może do mnie nawt jednego tel wykonać? bo nawet nie wie co się ze mną dzieje :roll: i z córką a jesteśmy w trudnej sytuacji i pewnie myśli cały czas jeśli on nie wie że ja przyjdę na widzenie to mogę tak bez jego wiedzy czy go powiadomią o tym? bo nie wiem czy najpierw musi dać zgode czy jak bo nie mam kontaktu z nim w ogóle a na pewno czeka na mój sygnal jakiś a jeszcze jedno czy ja bym mogła wysłać list do niego że przyjdę i ogólnie co się dzieje ze mną skoro żadnego kontaktu nie mam z nim i jak ten list mam wysłać na jaki adres i dane skoro nie wiem jaki to oddział gdzie on jest tylko tyle wiem że zk białołęka dzięki za odpowiedz :)

Marta dzięki za podpowiedz z tym aktem urodzenia córki :)

Połączyłam posty - M.

dziubekola jeżeli chcesz coś dopisać do posta używaj opcji "zmień".
Wyślij na adres ZK Białołęka, napisz jego imię i nazwisko oraz imię jego ojca, czyli "Jan Kowalski s. Wiesława" :ok:
Jeżeli jesteś wpisana na listę odwiedzających to Cię wpuszczą :)

a mam jeszcze pytanko skoro juz napiszę ten list to jesli go dostanie to w jaki sposób mogę się dowiedziec czy dostał ten list albo czy będzie mógł mi odpisać? ale musiała bym mu kopertę i znaczek wysłać czy tak można? albo jak kartę mu wyślę do telefonu to moze zadzwonić do mnie wtedy

[cytat:1n5xtma5]Jeżeli jesteś wpisana na listę odwiedzających to Cię wpuszczą[/cytat:1n5xtma5]
Hm... nie musi na to czekać.... Dziubekola pisze, że jest żoną. Czyli muszą Cię wpuścić bez wpisywania na listę.
Kartę możesz wysłać lub wpłacić mu pieniążki to sam sobie kupi. Jeżeli chodzi o list to dowiesz się jedynie na widzeniu, lub gdy on zadzwoni. Odpisać może od razu. Wyślij mu też kopert i znaczki jeżeli nie ma na koncie pieniązków>

ja jestem ok 6tej rano i wchodze na pierwsza ture, rzeczy nie mozesz mu wziasc musi miec zgode,może nie ma poprostu karty i dlatego nie dzwoni,a po za tym na białej sa wydzielone dni dzwonienia :x ja bym poleciła ze jak bedziesz mu wysyłac karte do tel to wyslij listem poleconym coby nie zaginoł list :ooo:

dziewczyny list już wysłałam ale bez karty do telefonu :? bo jak zadzwonilam i w końcu ktoś odebrał to się zapytalam czy mogę mężowi w liscie kartę wysłać a pani mi powiedziała że nie bo karta wróci spowrotem :x że nie mozna tylko mogę mu wysłać list i żeby mógł odpisać to mogę też wsadzić kopertę i znaczki tak że kartę to dopiero mogę mu kupić tam w sklepiku tak mi powiedziała mam nadzieję że sa tam karty :what: skoro mówiła ze moge na widzeniu kupić

nie wiecie jak jest z tymi widzeniami łączonymi bo ja w środę pojadę pierwszy raz na widzenie do męża ale wyprowadzam się z warszawy ze względu na brak finansów do mamy ponad 400km od warszawy i praktycznie nie będzie mnie stać żeby przyjechać do męża a dostał 3 miesiące do odsiadki a jeżeli już jakoś by mi się udało pojechać to na pewno nie tak szybko więc moje pytanie : skoro przysługuje mi jakaś ilość widzeń a była bym teraz tylko na jednym i może ostatnim to czy mogę poprosić o połączenie tych widzeń chociaż dwóch co pózniej bym miała do wykorzystania a nie wykorzystam np.to teraz na tym jednym widzeniu mogę połączyć też to drugie z przyszłosci ? i mieć dodatkową godzinkę no wiem że jak to bym wykorzystała to już bym nie mogła pózniej przyjechać na widzenie ale i tak raczej bym nie przyjechała choć bym chciała bardzo :( to bym już tego i tak nie wykorzystała co mi się należy więc chociaż bym chciała na tym jednym połączyć te dwa widzenia czy tak można ? proszę o odpowiedz? jak coś o tym wiecie :roll:

Dziubekola, nie pisz proszę posta pod postem. W prawym górnym rogu posta jest opcja "zmień".- Moniak

jak to jest że jedne piszą że wysłały kartę na biała i doszła i mógł dzwonić a ta pani mi powiedziała przez tel że nie mozna wysłac karty bo zwróca to jak jedne dojda drugie nie ? a moze mogłam wysłac tylko ta pani mi tak powiedziała wedłóg przepisu czy jak żadnego kontakty nie mam z mężem choć by mógł zadzwonić to juz by inaczej było ciekawe ile ten list będzie szedł na białą bo ja go wysłałam w warszawie z wileńskiego niby pani na poczcie mi mówiła ze powinien być dzisiaj jak wczoraj wysłałam albo w poniedziałek no ale czy to nie zalezy też od zk kiedy go dostanie? myśle że do środy dojdzie bo w środę mam widzenie .

Dziubeola połaczyć godziny można, ale tylko tyle co przysługuje w danym miesiacu, np jeśli macie w miesiacu 2h mozecie je połaczyc, nie da sie łaczyc w jednym miesiacy widzen z danych 3 miesiecy.ALE zeby połaczyc godziny Twoj mąż musi napisac prosbe do Pana Dyrektora z.k i wtedy bedzie to rozpatrywane, ja np tez sama pisze tzn pisałam (teraz wystarcza prosby mojego męża) do Pana Dyrektora prosbe o połaczenie godzin, i wysyłałam to faksem do AŚ na Białołece

pytanko moze glupie , ale czy na bialej jest szansa zrobic zakupy przez plekse??
czy slyszal ktos o wymienianiu dodatkowego czasu widzenia na np paczke ??

ane słonce zadzwoni sobie na Biała i dowiedz sie u nich tak bedzie najlepiej (chodzi mi o zakupy przy widzeniu przez plekse) a co zamiany dod widzenia ana paczke ? hmmm... niewydaje mi sie zeby takie cos mozna było robic ale moge sie mylic

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót