Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
zapytam jak tam bede, a o tej paczce to moze niech Łobuz sam sie dowiaduje i kombinuje :)

"czy slyszal ktos o wymienianiu dodatkowego czasu widzenia na np paczke ??"
Nie ma takiej mozliwości;-)...

dziekuje , wczoraj z nim gadalam , uswiadomil mnie ze nie mozna , tylko dziwi mnie to ze nie zabrali mu tych 50 min w pierwszej kolejnosci , ale to jest areszt cudow....

"dziwi mnie to ze nie zabrali mu tych 50 min w pierwszej kolejnosci"
Mogła bys naświetlić o czym piszesz?

chodzi no to ze dostal kwit , zabrali mu paczki na 3 miesiace i mozliwosc zakupow, i to na swieta... a mial 50 min widzenia dodatkowo , i dziwi mnie ze tego mu w pierwszej kolejnosci nie zabrali, ale znajac ich to przeciez kara musi byc dotkliwa...czy przemawia przezemnie zlosc i zal ?? :P

Ostatnia edycja:
kurcze ja tez bym chciała mieć widzenia u mojego narzeczonego...a tu lipa...;(;( jedy e co nam pozostało to listy...jeszcze troche i Mój bedzie tez na karnym a nie na sledczym i tez bede miala widzenia...

mam takie pytanie....w jakich godzinach sa widzenia na Bialolece??

wnioski na widzenia sa przyjmowane w godz 8-15 do 15:00 (jesli chodzi o areszt Śledczy )

nie wiem najlepiej zadzwon sobie do zakładu karnego i tam napewno Ci powiedza pozdrawiam

wyslalysmy koledze karte telefoniczna w liscie , jeszcze na Rakowiecka, zanim zdazyl dostac byl juz na Bialej, liczylysmy ze nam odesla , ale list ruszyl za nim
na Bialolece cudow , kolega dostal kwit za ta karte , bo nie mozna wysylac , tylko czemu nikt nie zauwazyl ze list byl wyslany najpierw na Rakowiecka! no coz przeciez nie ma jak walczyc o swoje w takim miejscu ...
chcialm zapytac czy ktoras z dziewczyn na karnym sopotkala sie z bardzo niemilym traktowaniem w trakcie przeszukania, i komentarzami w stylu : a chcesz wejsc ?? powinno sie cos z tym zrobic, nie jestesmy niczemu winne i nie powinnysmy byc upokarzane.

ZK Sloneczko
chcialm zapytac czy moze tos orientuje sie czy mama A ma prawo spotkac sie z wychowawca ? czy to sa jakies wewnetrzne rozporzadzenia zakladu karnego ?? czy ogolne ?? bo nam odmowili ...

Ostatnia edycja:
na biaołece jest bardzo utrudniony kontakt z wychowawca, np w zabrzu ogłam porozmawiac z wychowawca podczas widzenia i zawsze z tego prawa korzystałam a nawet wychowawcy mieli dyzury w wekendy co tez bardzo ułatwiało kontkt gdyz wiadomo ze w tygodniu dla osob pracujacych jest to problem przyjechac w tygodniu, nawet miałam kontakt telefoniczny z wychowawca, ale tak jak pisze na Białołece jest wszystko mozliwe, łacznie z brakiem czy tez utrudnionym kontaktem z wychowawca

Proszę was wszystkich dajcie mi cynka jaka jest opieka lekarska na AŚ i ZK Warszawa-Białołęka ?. Pilnie !!!. Dzięki z góry .

witam wszystkich
wiec ie co ja bylem pewien okres na bialej a ten chlopak w kantynie ma na
imie piotrek jezeli chodzi o ozety jezeli chcesz cos wiedziec to pytaj

ja slyszalam od typa ktory wyszedl ze chlopakowi leciala ropa z ucha , lekarz powiedzial ze sobie w nim dlubie , pozniej lecial mu krew, to samo i w koncu sie samo zagoilo a dzieciak nie slyszal na to ucho... nie wspomne o tym jak bylismy na widzeniu i Moj pokazywal mi kolesia ze swierzbem , wole nie wiedziec jak tam lecza, o trzezwosci lekarzy tez cos mi sie obilo o uszy.

ane masz racje tam woogole prawie nie ma opieki idziesz do lekarza praktycznie leczy cie na oko i to aby cie zbyc mnie wysylali na przeswietlenie klatki piersiowej chyba z 8 razy taki tam maja porzadek oczywiscie za kazdym razem sie nie zgadzalem

Jeśli kto kolwiek coś wie na temat opieki lekarskiej w ZK-Warszawa Białołęka proszę o wszystkie nawet najdrobniejsze szczegóły. Z góry serdecznie dziękuję.

ale co chcesz wiedziec co do tej opieki lekarskiej pytaj ja odpowiem bo tam bylem jako skazany

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót