Zakład Karny Warszawa Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anusia_78
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Witam
w AŚ paczki trzeba dostarczać w dniu widzenia, jesli moj R jest "na szkole" i ma widzenia w weekendy to paczkę też można przywieść w weekend? na stronie jest napisane, że w dniu widzeń zwracając uwagę na podział literowy ale wolałabym sie upewnic

Zadzwoń to udzielą ci informacji na stronie są inne dni a jak zadzwoniłam to podali mi inne, datego będzie lepiej jak zadzwonisz wtedy będziesz miała 100% pewność.;) To naprawde jest białołęka cudów i nie bez przyczyny.:mad:

czesc mam pytanie czy na widzeniu na bialej w zk u mojego narzeczonego moge byc z jego tata, zebysmy razem tam weszli ?

Do dwóch osób wchodzi się normalnie bez problemu na trzy osoby trzeba pisać już zgode. A ty jako, że nie jesteś rodziną musisz być wpisana na liste przez swojego narzeczonego.

dziekuje slicznie za odpowiedz. Na liste z tego co wiem jestem wpisana wiec to akurat bez problemu :)

dziewczyny jesli wiecie jak jest na bialolece pomozcie....
Moj zglosil sie dobrowolnie w czwartek, w piatek mialam widzenie.jak jest z mozliwoscia telefonow do mnie,ile razy w miesiacu lub tygodniu Moj moze do mnie zadzwonic? jak szybko list wyslany priorytetem do niego dotrze?
jestem tak zalamana ze nie umiem sie pozbierac.....

przejrzyj dokladnie watek oraz poszczegolne tematy a wszystkiego sie dowiesz
ilosc telefonow zalezy od podgrupy jaka dostal

jeszcze sie gubie na tym forum:(
prawdopodobnie jeszcze nie dostal podgrupy, jak widzialam sie z nim w piatek nowil ze jest na przejsciowce:( nawet nie wiem jak dlugo moze byc na tej przejsciowce

martika76 napisał:
jeszcze sie gubie na tym forum:(
prawdopodobnie jeszcze nie dostal podgrupy, jak widzialam sie z nim w piatek nowil ze jest na przejsciowce:( nawet nie wiem jak dlugo moze byc na tej przejsciowce

chyba ok 2 tygodni.... a list priorytetowy powinien dojść następnego dnia.

sluchajcie Kochane mam jeszcze jedno pytanie, jesli Moj jest na przejsciowce jeszcze to ile razy w tygodniu moze zadzwonic do mnie???orientuje sie ktoras z Was w tym temacie??

Paula_2017 ale czy dzwonil 2-3 razy w tygodniu jak juz mial przydzielona grupe czy jak jeszcze byl na przejsciowce.Moj jest od 11.02 w ZK i dzwonil tylko raz w zeszly piatek, a ja od zmyslow odchodze...

tak jak był na przejściówce. Nie martw się może nie ma z czego zadzwonić. Tam są ustalone dni mogą być one obok siebie np. sobota niedziela

Paula_2017 to ja chyba oszaleje z niewiedzy:(ma z czego zadzwonic, jak szedl tydzien temu tam sama mu karte kupilam...dzwonil tylko w zeszly piatek, ale rowniez w piatek bylam na widzeniu wiec dlugo nie gadalismy.a zapytalam na forum o te telefony na Bialej bo myslalam ze jak niektore z Was maja tam kogos bliskiego to moze wiedza wiecej niz ja na temat czestotliwosci dzwonienia....

Chodz jestem tu nowy to mobe odpowiedziec na kilka pyt. waszych na temat AS -ZK Warszawa - Bialoleka:)

no to odpowiedz moj drogi na moje pytanko zawarte w poprzednich postach.co jest z telefonami do domu na przejsciowce?ile razy w tygodniu mozna?

martika76 napisał:
no to odpowiedz moj drogi na moje pytanko zawarte w poprzednich postach.co jest z telefonami do domu na przejsciowce?ile razy w tygodniu mozna?

Na odziele 1 /1 przejsciowym jest tel . tylko dla osob ktore tam siedza karnie lub na pracy osoby jezeli siedzi na przejsciowce nie moga korzystac z tel

jest na przejsciowce,bo czeka na przydzial na grupe, a zglosil sie dobrowolnie do odsiadki w zeszlym tygodniu.wiec powinien miec prawo do telefonu do domu

martika76 napisał:
jest na przejsciowce,bo czeka na przydzial na grupe, a zglosil sie dobrowolnie do odsiadki w zeszlym tygodniu.wiec powinien miec prawo do telefonu do domu

Wiem jacy sa tam oddzialowi tam panuje rygor wiec dopuki nie pujdzie na odzial ogolny nie zadzwoni :(

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót