Witam, jeśli chodzi o wymiar kortonu - ja miałam większy niż 50x30 ale nie zwrócono mi uwagi.
Warzywek Marchewek byłam na trzech widzeniach , na dwa pierwsze udało mi się wejść z I turą, wystarczy jak będziesz jechała z pętli na Żeraniu 152 o godzinie 7.00 następne autobusy są o 7-20 i 40 , potem 8-07.37

, autobus jedzie jakieś 25 min. ostatnim razem byłam pod zakładem o 8.35 i już czekałam na drugą turę, która weszła dopiero po 10.
Żeby załapać się na pierwsze wejście trzeba być tam mniej więcej do 8.15 , od 8.30 przyjmowane są paczki, przy zgłoszeniu z dowodem podajesz że masz jakąś paczkę, wtedy wyczytują Cię z nazwiska i wchodzisz z tą paczką, przy Tobie ją przeglądają, i jeśli jest to paczka higieniczna sprawdzają z talonem.
c.d. nie zmieściło się w jednym poście...
Jeśli chodzi o ilość osób to jest różnie, jak byłam drugim razem było full ludzi wszystkie stoliki zajęte, nigdy nie liczyłam ile ich tam jest , ale ok 15 na pewno

a do tego do niektórych skazanych po dwie lub 3 osoby, ale wtedy to sami strażnicy mówili że chyba przeliczyli się troszkę

przy takiej dużej liczbie odwiedzających na sali jest prawie cały czas kolejka do kantyny, trzeba zajmować sobie kolejkę i pilnować żeby nie przepadła

ale wszyscy zdążą zrobić zakupy, o to nie musisz się martwić...
A jednak się zmieściło!! - moderator