S
snipeee
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, mam pytanie odnośnie zasiłku dla bezrobotnych który miałem zawieszony na 90 dni ponieważ w przeciągu 6 miesięcy przed zarejestrowaniem się rozwiązałem umowę za porozumieniem stron. Urzędniczka wydała mi pismo na którym jest napisane iż zasiłek mi się nie należy (mam przepracowany pełen rok) przy czym zaznaczyła ze zacznie on mi być naliczany po 90 dniach tj za luty br.
Moje pytanie dotyczy tego czy powinienem teraz otrzymać jakieś pismo że żasilek został mi przyznany czy może musze udac się jeszcze raz do UP, a może takie pismo nie jest już potrzebne i zasiłek (za luty) zostanie mi przelany w marcu?
z góry dzięki za odpowiedzi jeśli coś niezrozumiale napisałem to postaram się to wyjaśnić.
Moje pytanie dotyczy tego czy powinienem teraz otrzymać jakieś pismo że żasilek został mi przyznany czy może musze udac się jeszcze raz do UP, a może takie pismo nie jest już potrzebne i zasiłek (za luty) zostanie mi przelany w marcu?
z góry dzięki za odpowiedzi jeśli coś niezrozumiale napisałem to postaram się to wyjaśnić.