Witam. Mam pytanie, bo już sam nie wiem jak to jest. Jeżeli mama stara się o KG, ja skończyłem liceum i będę teraz studiował, to jak to jest z pracą? Nie można przekroczyć 20godzin tygodniowo/miesięcznie? Czy może w ogóle nie można podjąć pracy, przez ten okres? Dodam tylko, że jeszcze mama nie wysłała żadnych dokumentów, ponieważ to czy się dostanę na studia będę wiedział około końca sierpnia, a od tego tygodnia zaczynam pracę, umowę mam podpisaną na cały lipiec, 31 kończy mi się umowa zlecenie. Tutaj nie wiem jak postąpić. Pracę zakończę 31 lipca, dokumenty o KG moja mama wyśle dopiero, wtedy jak się dowiem o studiach, czyli miesiąc/półtora miesiąca później po tym jak zakończę pracę. Mogę normalnie przepracować ten miesiąc(jeszcze raz przypomnę, że pracę zakończę miesiąc/półtora miesiąca przez złożeniem wniosku o KG)? Czy można tylko pracować do 20 godzin, czy może nie można pracować przez ten cały okres? Bardzo proszę o pomoc. Oczywiście, jeżeli można przepracować nie więcej, niż 20 godzin mogę się zwolnić.