Bardzo proszę o pomoc.
28.04.20 zostałem skazany na 2 lata pozbawienia wolności z warunkowym zawieszeniu na 4 lata
grzywnę w wysokości 7600 zł z czego zaliczono mi za okres rzeczywistego pozbawienia wolności 2120(areszt) Resztę grzywny spłaciłem do kwoty 2100 zł a po postanowieniu sądu o zamienieniu grzywny na prace społeczno-urzyteczne odrobiłem w nich.
Naprawienie wyrządzonej szkody w wysokości 7,500 na rzecz jednego z pokrzywdzonej sieci telefonicznej spłaciłem 6,800 i mimo 3 pism o podanie dokładnie kwoty (chyba 4 odcinków nie mam) jaka pozostała mi do spłacenia siec nie odpowiada.
Naprawienie wyrządzonej szkody w wysokości 6000 zł na rzecz drugiej poszkodowanej sieci spłaciłem około 4500 zł i tak samo w tym przypadku sieć na pierwsze pismo odpisała ze przekazuje do odpowiedniego działu. Po czym 2 razy przypominałem się o odpowiedz i jej nie dostałem do dzisiaj.
Dozór skączył mi sie w zeszłym roku w kwietniu do dnia dzisiejszego nie było żadnego posiedzenia sądu.
Moje pytanie Od kiedy ja będę mógł sie starać o zatarcie kary? Co mogę zrobić w takiej sytuacji
P.S. Aha zgłaszałem w sądzie ze nie uzyskuje odpowiedzi na moje pisma odnośnie wysokości spłaconego obowiązku.