T
trish_angel
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
dziś rano 3 funkcjonarjuszy po uprzednim przeszukaniu mieszkania zabrali mojego brata do prokuratury okręgowej. Z tego co wyczytałam na zarządzeniu cytuję: "w toku prowadzonego postępowania ustalono, iż jedną z osób uczestniczącą w obrocie hurtowymi ilościami narkotyków jest....(brat) w stosunku do którego wydano postanowienie o przedstawieniu zarzutów o czyn z art. 56 ust. 3 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o przeciwdziałaniu narkomanii w zw. z art. 12 kk i art. 65 par. 1 kk." Napisano również że rozważane jest wystąpienie z wnioskiem o tymczasowe aresztowanie.
Brat 3 lata temu(wtedy jeszcze kawaler dziś żonaty mężczyzna) został zatrzymany i skazany na wyrok w zawieszeniu za posiadanie znikomej ilości środków odurzających. Od tamtego czasu wydoroślał i trzymał sie od takich rzeczy z daleka. Więc jak to możliwe że został zatrzymany i czy coś mu w związku z tą sprawą grozi? Czy może to być pomówienie kogoś kto znał go w tamtym okresie? Bardzo proszę o odpowiedź. W prokuraturze nie chcą udzielać informacji a ja już nie mam pomysłu co dalej robić
Brat 3 lata temu(wtedy jeszcze kawaler dziś żonaty mężczyzna) został zatrzymany i skazany na wyrok w zawieszeniu za posiadanie znikomej ilości środków odurzających. Od tamtego czasu wydoroślał i trzymał sie od takich rzeczy z daleka. Więc jak to możliwe że został zatrzymany i czy coś mu w związku z tą sprawą grozi? Czy może to być pomówienie kogoś kto znał go w tamtym okresie? Bardzo proszę o odpowiedź. W prokuraturze nie chcą udzielać informacji a ja już nie mam pomysłu co dalej robić