forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 517
loczek25 napisał:Usiłuję poradzić SOBIE w MOJEJ sytuacji.
Która to obecna sytuacja jest konsekwencją "jego dzieci, jego sprawy, jego zadłużenia". Zgadza się?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
loczek25 napisał:Usiłuję poradzić SOBIE w MOJEJ sytuacji.
Niekoniecznie. Moja obecna sytuacja jest konsekwencją lojalności. Kto chciałby świadomie zawieść czyjeś zaufanie?forg napisał:Zgadza się?
loczek25 napisał:Nie podasz jej szklanki wody?
Zawinił wobec prawa - ale synowie (przynajmniej za moich czasów) krzywdy nie mieli, dzieciaki były zaopiekowane. Sumienie mam czyste, tej kwestii dopilnowałam, każda studencka zachcianka i fanaberia były zaspokojone.forg napisał:O czym Ty piszesz?
Twierdzisz, że to, że popełnił przestępstwo jest tylko i wyłącznie jego sprawą. Nie, nie jest tylko i wyłącznie jego sprawą.
Przykład ze skakaniem na linie - nie rozumiem analogii. Skakanie na linie to nie przestępstwo.
loczek25 napisał:Tak czy owak -nie zostawia się człowieka w potrzebie, to byłoby całkiem zbędne znęcanie się. Więc idę tą ścieżką razem z nim.
Nie.forg napisał:Jeśli brutalnie kogoś zgwałci a później zamorduje też napiszesz, że to jego sprawa, jego problemy
loczek25 napisał:Tutaj mamy do czynienia z przypadkiem,kiedy ktoś realizował swoje obowiązki, ale nie ma na to papierka
Skazany czy tymczasowo aresztowany?Witam serdecznieMam pytanie,czy osadzony w AŚ ma możliwość na widzenie bezdozorowe?Chodzi mi o AŚ na Kurkowej?z góry dziękuję za jaką kolwiek odpowidz
To stara się o DE czy dalej rzuca palenie?Już się trochę wyjaśniło... Wyrok osiem miesięcy, więc są szanse na SDE.
Ptasior napisał:Jeśli nie ma przeciwskazań abyś miała z nim widzenia (nie jesteś świadkiem) to widzenie bezdozorowe może dostać na wniosek nagrodowy.