T
Tomasz123456
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 97
- Autor Autor
Ok ale jak takie pismo napisać jestem zielony
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tytuł pisma: Sprzeciw od nakazu zapłatyTomasz123456 napisał:wystarczy napisać te dwa zdania które przytoczyłeś ?
można dołożyć jeszcze więcej zarzutów po przeczytaniu tego uzasadnienia ale to na początek wystarczy,Syphar napisał:Zwróciliście uwagę na daty w tym pozwie? Tu jeszcze przedawnienie warto podnieść. Ogólnie zarzutów trochę jest.
Czasami czyta... Dlatego jakieś tam zarzuty trzeba podnieść.Tzn jak to wygląda sędzia nie czyta
Przy tych zarzutach jakie podał Ci @robinson21 uwzględnienia sprzeciwu i skierowania sprawy do sądu właściwego miejscowo.to jakiej odpowiedzi mogę się spodziewać ?
Nie, do rejonowego. Ale zapewne po prostu pomyliłeś nazwę.gdzie dalej papiery będą szły do Sądu wojewódzkiego ?
3 lata w tym przypadku.Przedawnienie po jakim okresie czasu jest ?
No będą rosły, ale zapłaci strona przegrana, a tej sprawy nie ma możliwości, żebyś nie wygrał. Ale jak lubisz rozdawać pieniądze, to możesz sobie zapłacić.Może warto zapłacić z tego co piszecie skoro Sędzia nie czyta będę się odwoływał a koszty będą rosły sam już nie wiem jak to jest w praktyce ?