Zdjęcie w tle na FB

• Autor wątku Autor wątku Kosm1czny
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Jak najbardziej mi to oceniać. Jak bym nie oceniał to by znaczyło że się godzę na zarzut! A ja się z nim nie zgadzam! Mam ogromne prawo do tego.

Już pisałem że to niedorzeczne bo szkodliwość czynu jest wręcz śmieszna i poszedłem na proźbe typa i usunąłem fotkę. Sprawy nie ma. Prawnik by się śmiał z typa.

LeszsekS napisał:
Wróć do postu #13.

Już o tym pisałem, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.
Ty widzę że chętnie byś karał za wszystko. Puszczenie baka koło kogoś 1 rok odsiadki :) ojej zdjęcie czyjeś miałem więc 5lat więzienia albo 50tys kary płatne co roku.
Powiem tak że na początku się obawiałem ale z czasem aż do teraz po czytaniu w necie i opinii ludzi wiem że to jest pierdułka o której mogę zapomnieć i się nie martwić. A w najgorszym przypadku i tak mało w domu bywam więc listów poleconych nie odbieram. Przedawnienie będzie i da sobie spokój. Ale jak już wspominałem musiał by być kompletnym idiotą żeby marnować kupę czasu na taką pierdołę z której nic nie osiągnie. Co najwyżej sąd by orzekł że muszę usunąć fotkę o ile bym uparcie ja nadal miał. A że jest usunięta więc sprawy nie ma. Jedno mnie tylko ciekawi. Ile czasu zajęło by wszystko czyli pozyskanie danych i założenie sprawy i wysłanie zawiadomienia. Czysto hipotetycznie bo nic z tego nie będzie i tak.

Kosm1czny napisał:
Ty widzę że chętnie byś karał za wszystko. ...
Nie rozróżniasz kary od zgodnych z prawem roszczeń cywilnoprawnych.
Kosm1czny napisał:
... Co najwyżej sąd by orzekł że muszę usunąć fotkę o ile bym uparcie ja nadal miał. ...
Piszesz kompletne bzdury, szkoda naszego czasu, a temat został już wyczerpany. Zamykam.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót