LeszsekS
Moderator globalny
- Odpowiedzi
- 39 674
Nie Tobie oceniać jaka to szkoda.Kosm1czny napisał:... Jaka to szkoda dla autora? ...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie Tobie oceniać jaka to szkoda.Kosm1czny napisał:... Jaka to szkoda dla autora? ...
Ależ to nie ma znaczenia, sam przyznałeś się do naruszenia cudzych praw.Kosm1czny napisał:... A ja się z nim nie zgadzam! ...
Już o tym pisałem, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem.Kosm1czny napisał:... i usunąłem fotkę. ...
Ty widzę że chętnie byś karał za wszystko. Puszczenie baka koło kogoś 1 rok odsiadkiLeszsekS napisał:
Nie rozróżniasz kary od zgodnych z prawem roszczeń cywilnoprawnych.Kosm1czny napisał:Ty widzę że chętnie byś karał za wszystko. ...
Piszesz kompletne bzdury, szkoda naszego czasu, a temat został już wyczerpany. Zamykam.Kosm1czny napisał:... Co najwyżej sąd by orzekł że muszę usunąć fotkę o ile bym uparcie ja nadal miał. ...