A
aguusia88
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 179
Witam serdecznie. W okolicach marca zmieniliśmy umowe z rozliczeń 2 miesięcznych na co miesięczne prognozy z nowymi taryfami. Przyszlo rozliczenie do czerwca 2017 które uregulowalismy tj 232 zl podzielone na okresy. W lipcu podałam stan liczników, mógł też inkasent chodzić i zczytac licznik. Faktura znow opiera sie na rozliczeniu od marca tym razem do 11 lipca, czyli tez za okres ktory zaplacilsmy w wiekszosci. Ta faktura wynosi 453. Na koncie ebok jest napisane "czesciowowo zaplacona". Teraz nie wiem czy mam odjac od tej sumy to co zaplacilismy. Na pierwszy rzut oka wychodzi ze za 11 dni lipca musze uregulowac ok 220 zl (zapewnie pradu zużylismy wiecej niz tauron zakladal)
Obok tej faktury przyszly prognozy (na nasze oko zawyzone bo nigdy tyle nie placilismy. co miesiac max 130, min 90, ostatnie 100. A wszystkie sa za 135 czyli pow sredniej)
Obok tej faktury przyszly prognozy (na nasze oko zawyzone bo nigdy tyle nie placilismy. co miesiac max 130, min 90, ostatnie 100. A wszystkie sa za 135 czyli pow sredniej)