D
datura3
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam.Mam problem.Podpisałem 3letnią umowę z Polsatem.w zamian mam dekoder na wypożyczenie i dysk na własność.Zarejestrowałem się w elektr.
biurze obsługi klienta.Mam tam swoje kont
d5 lat jestem związany z CP.
Nie jestem zadowolony z dekodera i jego oprogramowania oraz obsługi w ich
biurze.Ta 3 letnia umowa miała te problemy rozwiązać ale tak się nie stało.
Wszelkie próby kontaktu czy telefoniczne z konsultantami czy drogą elektroniczną nie dają rezultatu.Chciałbym tę umowę rozwiązać bez większych
konsekwencji prawnych.Czy jest to możliwe,bo w odpowiedzi słyszę że będę musiał ponieść karę finansową,dość wysoką.Proszę o pomoc w rozwiązaniu
mojego problemu.Odsyłanie mnie do serwisu nie przynosi rezultatu.Jestem po prostu niezadowolony z tego dekodera.Obecna 3 letnia umowa biegnie już 7 miesiąc.
Pozdrawiam.
biurze obsługi klienta.Mam tam swoje kont
Nie jestem zadowolony z dekodera i jego oprogramowania oraz obsługi w ich
biurze.Ta 3 letnia umowa miała te problemy rozwiązać ale tak się nie stało.
Wszelkie próby kontaktu czy telefoniczne z konsultantami czy drogą elektroniczną nie dają rezultatu.Chciałbym tę umowę rozwiązać bez większych
konsekwencji prawnych.Czy jest to możliwe,bo w odpowiedzi słyszę że będę musiał ponieść karę finansową,dość wysoką.Proszę o pomoc w rozwiązaniu
mojego problemu.Odsyłanie mnie do serwisu nie przynosi rezultatu.Jestem po prostu niezadowolony z tego dekodera.Obecna 3 letnia umowa biegnie już 7 miesiąc.
Pozdrawiam.