M
max255
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Witam,
tak jak temacie zgubilem dowod osobisty, paszportu nie posiadam.Muszewrocic na gwalt do polski....wiem wszystko o paszporcie tymczasowym ale ie mam nawet tygodnia na powrot
....Posiadam jednak moj stary dowod osobisty ale juz w formie plastikowej karty(kiedys zostal przezemnie zgubiony jednak ktos mi go odeslal ale w miedyczasie wyrobilem juz nowy) jest on jednak zniszczony a mianowicie przeciety na pol i posklejany
Musze wyjechac w sumie to dzisiaj do polski i bede probowal przekroczyc granice na tym starym dokumencie. Moje pytaniedotyczy...czy jestduza szansa ze mnie ie przepuszcza? Posiadam jeszcze zaswiadczenie z policji o zagubieniu mojegoID. Na wselki wypadek posiadam jeszcze NIN oraz ksiazeczke wojskowa a takze stary paszport jednak jego waznosc skonczyla sie w 2006 roku i zdjecie juz nieaktualne. Czyktos moze mi odpowiedziec czy jest jakas szansa ze przepuszcza mnie w tensposobprzez granice?
Z gory dzieki za szybka odpowiedz
tak jak temacie zgubilem dowod osobisty, paszportu nie posiadam.Muszewrocic na gwalt do polski....wiem wszystko o paszporcie tymczasowym ale ie mam nawet tygodnia na powrot
Z gory dzieki za szybka odpowiedz