M
magdast
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
No wiem ale z tego co ja zrozumiałam osadzony musi pracowac zeby przyslugiwała mu sobota czy tak? A jak z jedzeniem?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
magdast napisał:No wiem ale z tego co ja zrozumiałam osadzony musi pracowac zeby przyslugiwała mu sobota czy tak? A jak z jedzeniem?
magdast napisał:chyba najlepiej bedzie jak tam zadzwonie i sie wszystkiego dowiem. A SW jacy są? A Ty skad jestes jesli moge zapytac?
magdast napisał:No tak ja wiem że sąd tylko ogólnie pytałamale dzięki. A jakie są zakazane produkty - chodzi o paczkę żywnościową,orientuje się ktoś?
magdast napisał:No ok, a wy co wysyłaliście w paczkach?? Bo chyba w każdym ZK mozna co innego.
PPKK napisał:siemanko mam takie pytanie mój Boy siedzi od niedawna w Cz B był 9 mies na sledczym dostał 1,5 roku za narkotyki nie powiem bo ze znaczną iloscia go złapali ma bardzo dobra opinie od wychowawców z zakladów, kuratorki, ma prace odrazu jak wyjdzie i oczywiście zaswiadczenie na to jak bedzie stawal na wokande ... Nie długo bedzie pierwsza wokanda przesiedział lącznie 11 miesiecy czyli juz jest po polowie kary Czy sa jakies szanse na to ze wyjdzie po pierwszej wokandzie???:/