ZK Garbalin

• Autor wątku Autor wątku kropka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
hej ja jeżdziłam do garbalina przez 5 m.cy teraz mój już jest na wolności ale powiem wam zmienił się na gorsze po wyjści to nie ten sam człowiek więc daję wam radę rozmawiajcie ze swoimi
bo ja jestem lekko załamana jaki teraz jest

Witam serdecznie:) Chciałabym się dowiedziec jak teraz jest w ZK Garbalin. Posty, które są wstawione są dośc stare. Ciekawi mnie czy jest lepiej czy gorzej. Mój Miś będzie tam przewieziony na R2. Proszę o informacje. Z góry dziękuję :)

bułeczka84 napisał:
Witam serdecznie:) Chciałabym się dowiedziec jak teraz jest w ZK Garbalin. Posty, które są wstawione są dośc stare. Ciekawi mnie czy jest lepiej czy gorzej. Mój Miś będzie tam przewieziony na R2. Proszę o informacje. Z góry dziękuję :)
bułeczka84 napisał:
Witam serdecznie Chciałabym się dowiedziec jak teraz jest w ZK Garbalin. Posty, które są wstawione są dośc stare. Ciekawi mnie czy jest lepiej czy gorzej. Mój Miś będzie tam przewieziony na R2. Proszę o informacje. Z góry dziękuję
Popieram odpowiedz dziewczyny powyżej, jak możesz to sie uwalniaj od ,,swojego" bo to za duży stres i to Cię wykończy, nie możesz ponosić konsekwencji za to że twój ,,kochany" ma pusty łeb i odpierdala, no chyba że chcesz się niszczyc ;/ Każde więzienie wpływa na człowieka jak cholera więc nie licz na cuda nawet jak będzie Ci obecywał gruszek na wierzbie bo wyjdzie, wroci do koleżków i i tak bedzie odpierdalal.:rolleyes:

Przepraszam bardzo nie prosiłam o dobre rady dotyczące czekania na Kogoś czy też nie czekania... Z całym szacunkiem pytałam o coś całkiem innego. Proszę o opinie na temat tego jak jest teraz w tym danym ZK. Pozdrawiam

bułeczka84 napisał:
Przepraszam bardzo nie prosiłam o dobre rady dotyczące czekania na Kogoś czy też nie czekania... Z całym szacunkiem pytałam o coś całkiem innego. Proszę o opinie na temat tego jak jest teraz w tym danym ZK. Pozdrawiam
to Ci mowie jak jest, zniszczy go to a Ciebie tym bardziej. powodzenia w tej ,,wiezi" to jest wiezienie a nie wczasy pod grusza, wiec cudow sobie nie wyobrazaj. Pog łówce go głaskac nikt nie bedzie, cateringu z sheratona tez nie ma, zarcie do d***, zalezy na jaki oddzial trafi. Wiec powodzenia :brawo:

Witam,
mój K jest jeszcze na Smutnej ale prawdopodobnie niedługo przewiozą go do Garbalina. Chciałam się dowiedzieć czy to prawda, że tam łatwiej jest wyjść z wokandy niż na Smutnej? Teraz będzie starał się jeszcze o dozór elektroniczny bo ma pół roku tylko ale mogą mu odwiesić rok i dwa miesiące a wtedy nici z dozoru.Czy orientujecie się ja tam jest teraz z pracą?
Masakra... zabrali go 24.09 a ja nie mam pojęcia jak przeorganizować swoje życie żeby to wszystko jakoś ogarnąć...

Mój Miś był przewieziony ze Smutnej do Kamińska... Jeździłam prawie 400 km do Niego przez 6 miesięcy ... Teraz jest już w Garbalinie i porównując jedno i drugie w Garbalinie jest ok. Normalne, że to jest zakład karny,a nie wakacje. Ale jest np.lepsze jedzonko. Z pracą też jest ok. Fakt nieodpłatnie, ale ważne, że będzie miał zajęcie. Co i jak dalej to się z czasem okaże. Jedyny minus jest taki, że nie można oddzwonić do Niego. W Kamińsku było można. Pozdrawiam serdecznie.

Niestety o wokande tam baaardzo cięzko Wiem co pisze bo mój Ł stawał dwa razy nie dostał ani Dozoru ani na przedterminowe Jesli chodzi o prace No cóż mojemu sie udało Ale dopiero na dwa miesiące przed wyjściem Za dwa tyg juz wychodzi :) Jakby cos jeszcze interesowało pisz smialo

Kaaaacha napisał:
Niestety o wokande tam baaardzo cięzko Wiem co pisze bo mój Ł stawał dwa razy nie dostał ani Dozoru ani na przedterminowe

Jasne, bo to wina zakładu karnego a nie przestępcy. Obudź się ....

Czy ktoś sie orientuje w jakich terminach odbywają sie posiedzenia/wokandy w zk Garbalin?

Pomóżcie ! Skąd i o których godzinach odjeżdżają busy do Garbalina, dodam, że to niedziela

Witam czy jest tu ktoś?? Dziewczyny mam ogromna prośbę jakiś czas temu znalazł sie tam mój dobry znajomy. Mieliśmy kontakt dzwonił z często do momentu aż zginął mi telefon że miałam na karte wziełam nowy z nowym numerem i duuuup nie mam numeru nie mam sie z Nim jak skontaktować On zreszta tez nieprzemyslana decyzja ale stało się.. i w związku z tym pytanie ma któs numer na tzw. budke do Garbalina? Wiecie trochę głupia sytuacja szkoda mi P bo każdy sie od Niego odwrócił rodzina nie ma z Nim zadnego kontaktu na to jeszcze ja.. Buziaki dla Wszystkich :)

Witam wszystkich jak sprawnie dojechac z dwojka dzieci do Garbalina z Wawy _ prosze o jakies aktualne i dosc wygodne polaczenia. Dziekuje.

Jak często w Garbalinie są wokandy? Dzisiaj byli technicy od SDE i mowili, że wszystko zależy od widzimi się sędziego, tak naprawdę... :(

Anna_b_w napisał:
Jak często w Garbalinie są wokandy? Dzisiaj byli technicy od SDE i mowili, że wszystko zależy od widzimi się sędziego, tak naprawdę... :(
Czy ma Pani jakieś nowe informacje? U mnie byli technicy 23.07.2022 r. i nadal cisza :(

Powrót